Yapılan nedir? Trafiğe açık alanda ve hatta yoğun trafik içinde diğer sürücülerin ve yolcuların hayatını gereksiz yere ve zevk uğruna riske atmak. Yol ve trafik şartları müsait olunca hepimizin bazen yaptığı gibi, şuursuzca makas atmadan, yasal sınırlar içinde, zararsızca gazlamak, hızlanmak değil yapılan.
Yapılan yanlış. Yapılanı paylaşıp "benim vidyom daha iyi" diyerek yanlışı "sidik yarışı"na çevirmek daha yanlış. Yapılanı "ben de yapıyorum, ne var bunda, eminim hepiniz yapıyorsunuz" varsayımlarıyla hoş görmek hepsinden yanlış.
Bu ve bunun gibi hareketleri yapanlar için dileğim masum birilerinin canına, sağlığına, çoluğuna çocuğuna malolmadan yaptıkları, bir an önce bu dünyadan zararsızca çekip gitmeleridir.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Yaptığımız şeyden zevk alıyoruz kabul ama Trafikteki insanlarırn canını hiçe saydığımızı bence unutmamak lazım kesinlikle haklılar ki benim altımda olsa o araba bende yaparım buna hiç bir itirazım yok sadece birazda kendimizi eleştirelim bence. Trafik canavarı olmuyoruz bunları yaparken diyebilecek insan var mı hala aramızda bilinçli düşünmek gerek..
cstuningstore
yazık ya hadi kendini düşünmüyonda diğer insanları düşün 2011 yılında trafik kazasındandan dolayı annem 1 hafta yoğun bakımda kalınca böyle insanların idam edilmesi taraftarıyım tamam biraz fazla ama benim görüşüm
Ekşide yazan adamlara kızmayın, olması gerekeni yansıtıyorlar. Hak edilen sozleri sarf ediyorlar!
Hepimiz yaptık, yapıyoruz ama bir sınırı olmalı . Trafikte sagdan gidip izleyin dusunsenize bir kitle var milletin üstüne kıra kıra gidiyor veya otobanı 40 km lere kadar düsürüyor. Gözünüzün önüne getirin sadece.. Bu ortamdan birisi olmasam farklı tepkiler verir farklı seyler düsünürüm.
2 yıl kadar önce Halicte yavas akan trafigi bayagi bi birbirine kattıktan sonra yol okmeydanına dogru durdu, kacacak hic bir delik kalmadı. Arka aractan inip arabama dogru kosan biri acık camdan yakama yapıstı. Durumu anlayana kadar bana bitane yumruk vurdu . O an suclu ve guclu modunda mevzuyu gecistirdim ama sonrasında gercekten o adam psikolojisinde olsaydım daha farklı sekilde araca, kisiye zarar verme niyetiyle girerdim olaya ..
Trafik konusu istanbul daha buyuk sorumluluk. Bizim dısımızda esimiz dostumuz da yollarda. Onlarında basına sorumsuz kisiler yüzünden bisi gelebilir.. O yüzden trafikte bu tip hareketleri destekleyeceğinize biraz durup düşünün ..
bigünde haberlerde yazsa " honda s2000 marka aracının f20c kodlu motoruyla e5 de makas şov yaparken arkadaşı corvetteyle çekım yaptı arkadan itişinin nımetınden yararlanan harun istanbul trafiğine çözüm bulmuş gibi görünüyor başarılarının devamını diliyoruz..." diye![]()
DR. OWL
her şey bir yana yeri geliyor daralıyoruz canımız çekiyor bir çoğumuz yapıyor bunu ama hiç bir zaman önüm boşken makas olsun diye önümdeki arabanın tamponunu silme geçmedim yada önümde giden arabanın önüne kırmadım edilen küfürlere diyecek laf zaten yok![]()
Ehliyeti aldıgımda 1-2 sene Trafigi tehlikeye soktum taa ki tem de arkadan gelen biri tem in ortasında beni durduruncaya kadar sadece küfur etti sövdu kapısını acıp ama o gun anladım allah korsun kaza yapsak yardıma gelmezler sahsen bende gelmem..Hadi kaza yapmadık adam hırs yaptı kovaladı yakaladı bizi diycek ve yapıcak bişey yok vursa gıkımı cıkartmam cıkartamam o yüzden en güzeli YAVAS GİT HEP GİT =)
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
onur , adını hatırlayamıyorm ama birisi vardı hürriyette bilgi işlem yardımcısımı internet sayfası yarmcısımıama hatırlayamıyorum bu video ilk hürriyette cıktıydı kafama soru işaretleri geldi
bu videonun üstüne yiğitin azize ceza yazılırken cektiği videoyu paylasrılarsa emniyet çalısıyo şekli verilebilir![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Vay arkadaş tüm forum sahiplendi S2000'i, kullanan kişi tanıdık çıkınca.
Forum ahalisi tanımasa, dışarıdan birisi olsa eminim yorumlar çok daha farklı olurdu.
Uste kirmak farkli ,temiz makas atmak farkli bu sekilde giden cok kisi biliyorum onemli olan trafiktekileri cok riske atmadan siyrilip yurumek ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)