Seçenek 1 en mantıklısı abicim .
bence 10-12 ye eski model olacağına 15-20 civarına corsa c vb bir araba alıp ... kalan parayı hobi aracına bağlamak daha mantıklı ...
kaptan benim düşüncem yengeye onu idarelik bir araç alıp kendine projelik bir araç yapman.. mesela golf mk1 kasaya 1.8t motoru filan ekşınlı olur biraz![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Bence eşinize eski model bir araba alacağınıza yeni tek bir araba alın Fabia RS,DS3 v.s gibi sonuçta yaşlı arabanın neler yaşatacağı belli olmaz kadın başına uğraşamayabilir. +Tabii bütçeye göre değişebilir.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hanıma illa araç derim. Hayat müsterek. Kendine de adım adım gittiği yere kadar gidersin.
Ben de öle yaptım, bi jazz aldık otomatik gazlı, ondan çok benim işime yaradı. Diğerini fulrace speck yaptım
temiz bir Hrv de çok mantıklı. cvt şanzuman, 1,6 ies motor. 4x4. kullananlar vaz geçemiyor..
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Bende gemi kaptanlığı okuyorum..Hayırlısıyla bu sene bitecek inş..Çok zor bir meslek bizimkisi..Herkesi geride bırakıp gitmek zor ama denize bir cıktın mı denizin kokusunu aldın mı daha geri dönülmüyor demisti calıştığım süvari beyler..
Bende coğu kişi gibi aynı düşünüyorum yengeye bir araba alın kafanız rahat olsun dert tasa olmaz![]()
forester agır basıyor ...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
forester sıkıntı 2 kişi için eğer ufak tefek oynarım bna yeter derseniz tavsiye ederim ama
eşiniz binicek yer gelicek araba 1 2 hafta yatıcak tamirhanede (proje için) eşiniz arabasız kalıcak daha sonra arabanın bi yerine bişey olucak eşinizden biliceksiniz
vs vs
o yüzden forester tavsiye etmiyorum
2 araç en mantıklısı eşinize 10 000 civarına bulabilirseniz bi mazda alın sıkıntısız araçlardır yolda bırakmaz vs
kendinize de proje için temiz bi araç bakın 20 000 civarına proje zor ama eski bi araç alıp toplanabilir ama vaktinizde var yeterki ustanız olsun mk1 golf üstüne 1.8t gayet güzel proje olur tavsiye ederim
hem 2 arabanız olur 1 i kalsa dieriyle idare edersiniz hemde arabanızı sadece keyfi kullanır yıpratmazsınız günlük kullanımla
ama forester gerçekten tek araba projelik olucaksa sıkıntı özellikle eşiniz için
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)