Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin :(
Printable View
Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin :(
Çook büyük geçmişler olsun. Bariyerlerin ne kadar kötü tasarlanmış olduğunu bir kez daha gördük. Az daha hızlı girselermiş şu anda felaket kötü şeylerden konuşuyor olabilirdik. Tam noktasında kalmış araçlar. Bir büyük şans da etrafta yaya vs olmamasıymış. Yoksa işler içinden çıkılamaz noktalara gidebilirmiş. Şakası olmayan, son derece ciddi bir kaza ile karşı karşıyayız. Bir arkadaşımın nişanlısını bariyer sebebiyle kaybetmiştik.
İki otomobilden ya da çevreden kimseye bir şey olmaması çook büyük şans. Bu şansı iyi değerlendirmek gerekli diye düşünüyorum. Tekrardan çok büyük geçmişler olsun, otomobillere hepimiz üzüldük ama zaman içinde bir şekilde yine sevdiğimiz araçlara kavuşuyoruz, sistem buna izin veriyor. Sağlık konusundaki aksaklıkların ise dönüşü yok. Saygılarımla...
hass şimdi gördüm adaş çok büyük geçmiş olsn Allah beterinden korusun walla çok üzüldüm yaa sende bişe olmaması sevindirdi çok geçmiş olsn kardeşim
Herkese cok cok gecmis olsun Allah beterinden saklasın
iki tarafa da geçmiş olsun Allah korumuş sizleri....
Allah beterlerınden saklasın büyük geçmiş olsun
cok gecmis olsun, Allah korumus.
Allah beterinden sakınsın büyük geçmiş olsun ikinizede Alican
büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın :(
geçmiş olsun, allah hepimizi korusun
Kardesim o ara ne yapsam bilemedim kutup basini sokmek istedim bi yanda alican var kutup basini sokmesi icin anahtari okana verdim sagolsun o soktu ben alicani alip hastaneye gittik, ben kaza yaptigimda kimse yoktu yanimda, herseyden once insanlik gorevimi yaptim kim olsa yardim eder
geçmiş olsun..
Cok geçmis olsun, çok uzuldum..
alican çok geçmiş olsun kanka malı boşver sana bişey olmamış herşey yerine gelir sana allah acil şifalar versin yapabilceğim bişey olursa bir telefon kadar yanındayım kardeşim tekrardan geçmiş olsun