Çok fenayım bildiğin gibi değil saaat geç olmasa basıp gıdelım dıyecektım ama rahatsız etmeyelim yarın sabahtan gdelim.
Printable View
çok çok gecmiş olsun.allah beterinden korumuş.
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Sana ve diğer arkadaşa büyük geçmiş olsun...Her şeyin başı sağlık sihhat..Acil şifalar dilerim Alican..
Alican çok geçmiş olsun cana gelmesin
Allah beterinden korusun cok büyük gecmiş olsun hiç üzlmeyin daha iyilerini yaparsınız araclarınızın saglık olduktan sonra gerisi boş..
alican cok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Ne hız varmış ne roll vs, neyin ne zaman olacağı anlaşılamıyor işte ona göre yaşamak lazım. Allah acil şifalar versin.
Çok çok geçmiş olsun.İkisinide semtte görmüşlüğüm var nazara gelmişsiniz :'(
Kardeşim geçmiş olsun. Sen o arabadan sağ salim çıktın ya gerisi önemli değil.. Verilmiş sadakan varmış. Bize kardeş acısı yaşatmadı rabbim.. Yüzümüze güldü... Allaha emanet ol kardeşim.. Senle konuştuktan sonra senin müsait oldugun gün yanına gelmek istyrz. Tekrar cok büyük geçmiş olsun canım kardeşim. Korkuttun bizi ama iyisin..
2nizede geçmiş olsun ne kadar üzülmeyin desekte üzüleceksiniz ama sizlere bişiy olmaması daha önemli bence
Varmı ulaşan konuşan alican abiyle mesaj attım dönmedi. Tele bakmıyo sanırım.
Allah birdaha yaşatmasın inşallah çok üzücü,çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun sizi ve hepimizi inşALLAH..
geçmiş olsun alican
Hastalık fln vardı kutudun sandım
Konuyu acınca sok oldum
cok gelmıs olsun
ınan cok uzuldum sızlere bısı olmaması sevındırıcı
Buyuk korku yasadim kazanin gozumuzun onunde olmasi ayri bi olay, alicani arabadan cikarip saglam oldugunu gordugum an icim rahatladi dudagimda ucuk cikti, araba yerine gelir muhim degil cana gelmesin, olmusla olmuse care yok nazar deydi Rabbim beterinden korusun