adamın dibi kanka hası yılların tecrubesi... allah razı olsun.. allah basımızdan eksik etmesin böyle kardeşlerimizi abilerimizi işallah.
Printable View
Gecmis olsun arkadasım Allah korumuş daha beterinden korusun cana gelecegine mala gelsin
Ya bu facebook ta mıllet roll yaparken yarıs yaparken kaza yapmıs gibi hava yaratıyor gti ile vtı kaza yapınca aklımda soru işaretleri kalıyor fln diyorlar onlarla savaşıyorum mıllet bılıp bılmeden konusuyor,kaza yapanların psıkolojısını dusunen yok kafasına göre resım paylasıyor fln fılan
Allah korumus valla cok gecmis olsun
yeni duydum çok geçmiş olsun alican Allah korumuş..
Geçmiş olsun hepinize
Allah beterinden saklasın Sizlere acil şifalar versin inşallah
Allah korumuş, Büyük geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun allah daha kötülerinden korusun
alican yeni duydum aradim acilmadi telfon msj attim tekrardan her iki tarafada gecmis olsun
Çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar...
yazmım yazmım diyorum amq çektim 2 ye onların taaa 2........................... .3.................................4.............. .................5................................ .......6.......................................... .................................................d aadaddadadaa cocuklarııı
Büyük geçmiş olsun.
İki güzel araba gitmiş ama size birşey olmamış önemli değil. Acil şifalar
Büyük geçmiş olsun alican tabi diğer arkadaşa da,bariyerin içeri girmesine ramak kalmış yani Allah beterinden korusun çok üzülcen illaki biz burda üzüldük ama genç adamlarız bu gider diğeri gelir. Nazar diyeceğim artık. Allah sana maddi manevi şifa versin tekrardan büyük geçmiş olsun
canlarınız sağolsun kardeşim, büyük geçmiş olsun.
çok büyük geçmiş olsun gerçekten size bişey olmaması büyük şans verimiş sadakanız varmış..:S
büyük geçmiş olsun Allah korumuş