Ya bu facebook ta mıllet roll yaparken yarıs yaparken kaza yapmıs gibi hava yaratıyor gti ile vtı kaza yapınca aklımda soru işaretleri kalıyor fln diyorlar onlarla savaşıyorum mıllet bılıp bılmeden konusuyor,kaza yapanların psıkolojısını dusunen yok kafasına göre resım paylasıyor fln fılan
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
Geçmiş olsun hepinize
Allah beterinden saklasın Sizlere acil şifalar versin inşallah
Allah korumuş, Büyük geçmiş olsun...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
çok geçmiş olsun allah daha kötülerinden korusun
Okan Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği
07BBP58 - 131/ 35ASB56 e46 Compact
Çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar...
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
yazmım yazmım diyorum amq çektim 2 ye onların taaa 2........................... .3.................................4.............. .................5................................ .......6.......................................... .................................................d aadaddadadaa cocuklarııı
Alcatraz GTI-6
Büyük geçmiş olsun alican tabi diğer arkadaşa da,bariyerin içeri girmesine ramak kalmış yani Allah beterinden korusun çok üzülcen illaki biz burda üzüldük ama genç adamlarız bu gider diğeri gelir. Nazar diyeceğim artık. Allah sana maddi manevi şifa versin tekrardan büyük geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)