Allah beterinden sakınsın.geçmiş olsun
Printable View
Allah beterinden sakınsın.geçmiş olsun
çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış iki tarafada bişey olmaması sevindirici. aracların bu hali üzdü ama ALLAH beterinden korumuş. tekrardan geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun her iki aracın sahibine de. Allah daha beterinden saklasın.
Büyük geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin moralinizi bozmayın.Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun..
Allahım beterinden korusun. Verilmiş sadakanız varmış. Cana gelmesinde giden ferrari olsun.
Bu site halkına ne oluyor bu sene 2013 e hızlı gırdınız durun yahu yavaş.
acil şifalar geçmiş olsun.
alican geçmiş olsun kardeşim allah acil sifa versin
buyuk gecmıs olsun hala araabalara uzulenler var.Allah korumus mal gelır can gelmez.tekrar gecmıs olsun kardes.
Her iki aracın sahibine de büyük geçmiş olsun . Gerçekten üzücü bir olay yaşanmış. Acil şifalar.
Görünce şok oldum
Çok çok üzüldüm
Telefonu açmıyorsun
Her hangi bir yardımım dokuncak konuda muhakkak haber ver kardeşim
Büyük geçmiş olsun
Alican ve diğer arkadaş büyük geçmiş olsun ya, şok oldum görünce Allah beterinden korusun amin :(
ikiniz için de geçmiş olsun..
kardeşim inan bana her ikinizede çok ama çok üzüldüm. allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşesin. Kendime olmuş gibi üzüldüm yaa. canını sıkma herşey yerine gelir..
Abicim cok geçmiş olsun cok üzüldüm sizlerde bisi olmaması sevindirici .
Acil şifalar, çok geçmiş olsun,
Çok geçmiş olsun . Sizlerde sıkıntı olmaması önemli, can a geleceğine mal a gelsin.
kardesım cok gecmıs olsun Allah korumus wallaha cana gelmesın mala gelsın halıne sukurler olsun..
kendime olmuş gibi üzüldüm vallahi Alican cok cok gecmıs olsun. Cana gelen mala gelsın cok sukur sız ıyısınız. Bılgısı olan varmı nasıl olmus ?