buyuk gecmis olsun ikinizede. size bisey olmamis o yeter. giden araba olsun. alican dün aksam aradim ama kardesin cikti kanka gecmis olsun :(
Printable View
buyuk gecmis olsun ikinizede. size bisey olmamis o yeter. giden araba olsun. alican dün aksam aradim ama kardesin cikti kanka gecmis olsun :(
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin arkadaşlar...
geçmiş olsun Allah acil şifalar versinn
allah korumus alican verilmis sadakaniz warmis. Cana gelecegine mala gelsin. Cok cok gecmis olsun kardesim. Yapabilecegimiz bisi warsa hbr et kardesim
alican yavrum çok geçmiş olsun. duyunca çok üzüldüm :( sana bişey olmamış allaha şükür.. allah acıl şıfalar versin.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Allah sevenlerine bağışlamış.
Çok geçmiş olsun canınıza birşey olmaması sevindirici.
Büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun,Allah şifalr versin.
Adamın araba ile ilgili açtığı her konuya girip vah vah yazık oldu diyip fotoğraf paylaşmayın, bu sizin üstünüze vazife değil, bir iş yapmış olmuyorsunuz yani.
çok geçmiş olsun allahın beterinden korusun
Çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin..Şükürler olsun ki sizlere bişey olmamış...
çok geçmiş olsun iki araç sahibine de. umarım en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Cok gecmis olsun iki arkadasimizada. Uzuldum araclari gorunce lakin arkadaslar iyiymis bunu duyunca cok sukur sevindik beterinden korusun Allah tekrar gecmis olsun alican kardes. Ve ak vti kardes
çok geçmiş olsun :( bizimde zevkimiz bu işte patladıkmı tam patlıyoruz...allah başa vermesin
Alican çok ama çok geçmiş olsun,daha geçen gün takas mevzusu konuşuyorduk görünce çok şok şaşırdım ya :( sen de bir şey olmaması sevindirici ama olaya bak ooof geçmiş olsun
çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
Büyük Geçmiş Olsun ARkadaşlar Canınızda Bişey Yoktur İnş..Gerisi Boşş Tekrar Geçmiş Olsun..
cok gecmıs olsun acil sıfalar versın rabbım