Alican çok geçmiş olsun abicim ,verilmiş sadakan varmış..allah beterlerinden saklasın
Printable View
Alican çok geçmiş olsun abicim ,verilmiş sadakan varmış..allah beterlerinden saklasın
Acil şifalar abi
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
buyuk gecmıs olsun kardesım
kardeşim çok geçmiş olsun allah şifa versın hemen düzelirsin inşallah. Mal yerine koyulur sana birsey olmaması sevındırıcı
Alican, geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Gecmis olsun canikom. Bir telefon uzagindayim.
kardeşim çok geçmiş olsun.
İyiki trafikteki başka sürücülerin de başına bişey gelmemiş.Onlardan herhangi biride bu kazayla beraber o bariyere saplanabilirdi.Her şerden bi hayır çıkartmak lazım.BU KAZA İÇİN DEĞİL ama roll yaparken genelde trafikte başkalarının hayatını tehlıkeye atan pek çok hareket yapılıyor.İnsan hayatı bu kadar ucuz değil.Herkesin makas atarken roll yaparken başka hayatlarıda düşünmesi gerek.Bi anlık adrenaline kapılıp sonra vah vah tüh tüh demekle olmuyo.
gecmiş olsun ikinizide araba yerine gelir görünce bende hastalık zannettim ama arabalar kaza yapmış olsun allah şükür sizde bişey yok yerine gelir illa ki tekrardan gecmiş olsun ....
Büyük geçmiş olsun, Allah korumuş. O bariyerlerde bariyerlik dışında her işe yarıyor, kaç motor ve araba sürücüsü onlar yüzünden vefat etti.
geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle
Çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten..
geçmiş olsun Alican Allah korumuş
geçmiş olsun alican allah beterinden korusun
Geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın kardeşim..
kardeşim bugün ögrendim kaza yaptıgını.
Geçmiş olsun ikinizede allaha şükürler olsunki sizlerde birşey yok buda bizim için çok güzel bir haber. allah sizi sevdiklerinize bağışlamış...
Kardesim cok uzuldum gecmis olsun nasil oldu ya, dun arkadaslardan duydum eskisehirde inanamadim hemen geldim konularina baktim, acil sifalar hala inanamiyorum
çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmiş..allah acil şifalar verir inş..