Alican cok gecmis olsun Allah korumus surat olsaydi cok ciddi seyler olabilirdi. Umarim cabuk atlatirsin zor bir durum tekrar gecmis olsun..
Ak vtec sahibini tanimiyorum ama cok gecmis olsun
Alican cok gecmis olsun Allah korumus surat olsaydi cok ciddi seyler olabilirdi. Umarim cabuk atlatirsin zor bir durum tekrar gecmis olsun..
Ak vtec sahibini tanimiyorum ama cok gecmis olsun
.
Allah korumuş geçmiş olsun![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
acil şifa diliyorum butun zarar görenlere.aşırı tehlıkelı bır hobi işte yapıcak hıcbırsey yok gökhan arkadasım dırek telefonla aradı ulastı dun cok uzuldum ama elden bısey gelmez
la bu bizim Gti mi ? gecenin köründe uğraştığımız plakası neydi ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
layn ne pok yedingeçmiş olsun çok ya üzüldüm valla
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Kardeşim seninle her ne kadar küs olsakta konuşmuyor olsakta çok geçmiş olsun, yapabileceğim birşey varsa ara çok üzüldüm iyisin inşallah ?
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Konuyu şimdi gördüm birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden ara elimden geleni yapmaya hazırım gönlün ferah olsun
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Kardesim gecmis olsun
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çok geçmiş olsun Allah korumuş valla bariyer biraz daha girseymiş kötü yani :S üzüldüm vtec sahibinede
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
ikinizede çok geçmiş olsun Allah korumuş..
çok geçmiş olsun, görünce şok oldumSizde birşey olmaması sevindirici, Allah daha büyüğünden korusun işallah
Arkadaşlar geçmiş olsun arabadır en nihayetinde ileride daha iyisi olur Allah sizleri korumuş...
Moraliniz çok bozuktur anlıyorum ama üzmeyin kendinizi inşallah ileride daha iyi daha güzel arabalarınız olur...
Geçmiş olsun tekrar...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Allah daha beterinden korusun büyük geçmiş olsun ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)