buyuk gecmis olsun ikinizede. size bisey olmamis o yeter. giden araba olsun. alican dün aksam aradim ama kardesin cikti kanka gecmis olsun![]()
buyuk gecmis olsun ikinizede. size bisey olmamis o yeter. giden araba olsun. alican dün aksam aradim ama kardesin cikti kanka gecmis olsun![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
allah korumus alican verilmis sadakaniz warmis. Cana gelecegine mala gelsin. Cok cok gecmis olsun kardesim. Yapabilecegimiz bisi warsa hbr et kardesim
Akıllı Eşşek At İle Yarışmazmış
alican yavrum çok geçmiş olsun. duyunca çok üzüldümsana bişey olmamış allaha şükür.. allah acıl şıfalar versin.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Allah sevenlerine bağışlamış.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Geçmiş olsun,Allah şifalr versin.
Adamın araba ile ilgili açtığı her konuya girip vah vah yazık oldu diyip fotoğraf paylaşmayın, bu sizin üstünüze vazife değil, bir iş yapmış olmuyorsunuz yani.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin..Şükürler olsun ki sizlere bişey olmamış...
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
çok geçmiş olsun iki araç sahibine de. umarım en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Cok gecmis olsun iki arkadasimizada. Uzuldum araclari gorunce lakin arkadaslar iyiymis bunu duyunca cok sukur sevindik beterinden korusun Allah tekrar gecmis olsun alican kardes. Ve ak vti kardes
Ömür İmtihanla Geçiyor
Alican çok ama çok geçmiş olsun,daha geçen gün takas mevzusu konuşuyorduk görünce çok şok şaşırdım yasen de bir şey olmaması sevindirici ama olaya bak ooof geçmiş olsun
imzasız..
cok gecmıs olsun acil sıfalar versın rabbım
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)