İki arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun.Allaha şükür ki kimsenin canına bir şey olmamış.Her ne kadar olay talihsiz bir şekilde meydana gelse de ibret alınmalı ve caddelerde çok daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun...
İki arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun.Allaha şükür ki kimsenin canına bir şey olmamış.Her ne kadar olay talihsiz bir şekilde meydana gelse de ibret alınmalı ve caddelerde çok daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun...
Alıcan kardesım cok cok gecmısler olsun verılmıs sadakanız varmıs , tekrar calısır daha guzellerını yaparsın , elımızden geldıgınce yardımcı oluruz , askere gıdıcekmıssın hayırlıysa gıdipte donmek nasıp olsun sen gıt gel sana buluruz bı makına,araba konusundada her turlu yardımcı olmaya calısırız, tekrardan büyük gecmışler olsun.
abiler çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun varolun.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Allah korumuş büyük geçmiş olsun.
Hocam imzayı görünce çok üzülüyorum yapmayın böyle, kaldırın bence
Daha iyileri sizinle olur emin olun.
Allah acil şifalar versin.. Çok çok geçmiş olsun.. Kendi kazam geldi aklıma. Gerçekten anlık olay saniyeler içinde hayatımızı değiştirebiliyor. Cümlemiz Allah'a emanet olalım. Tekrar geçmiş olsun..
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
Büyük qeçmiş olsun bunada hamdsolun ALLAH beterinden saklasın![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Geçmiş olsun Allah korumuş.Hukuki boyutu ne durumda şuan aynı olayı bende yaşadım sizde yarış muhabbetide giriyor inşallah araç bedelini alırsın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)