Güzel olmuş. Piyasaya yeni bir soluk getireceği şimdiden belli. Alt sınıfta böyle iddialı tasarımla bmw, audi ne yapacaklar merak ediyorum.
Olsun yani önden çeker. Ne var ki.
Hiç olmazsa karda kışta boşa lastik çevirmez, arkasını kaydırmaz.
Motor önde olup, arkadan itiş olmadığı için de yakıt bir nebze daha iyi olur, az yakar.
Bunu alacakların öyle pek de arkadan itiş olmamasına takılacaklarını sanmıyorum.
Belirtilen fiyat aralığında da gelirse ciddi anlamda satılır bence ülkemizde.
Yavru CLS yorumuna da katılıyorum. Tasarımı çok güzel.![]()
direksiz olması kimsenin dikkatini çekmedi herhalde önden çekiş olması çok bir kayıp olmaz bu paraya sıfır mercedes olduktan sonra
Cidden Mercedes'te ya da Bmw'de arkadan çekişe neden bu kadar önem veriyorsunuz/veriliyor?
Hadi Bmw sportif diyelim.
Ama Mercedes'in arka itiş olmasının nesi avantaj ya da ön çeker olmasının nesi dezavantaj?
Birkaç yorumda ağıt yakılma durumuna gelinmiş resmen.
Açık konuşayım; babamda 2001 W210 E200K var, araç arkadan itiş ve en basitinden evin önündeki betona bile çıkarken arka tekerler patinaj yapıp duruyor. Ön ise tamamen duruyor. Anca arka lastikler boşa dönmeyecek ki önü itebilsin, araba çıksın. Hâlbuki araba ön çeker olsa hiç lastik patiye kalmadan çıkacak betonu.
Onu da geçtim. Daha geçen hafta kar yağdı ve evim Bostancı'da. Bostancı köprüsüne çıkan E5'e bağlanan yolda o akşam 3 tane Bmw (2'si E60 5 Serisi, biri E36 3 Serisi), 1 tane de son kasa Mercedes E Serisi boşa pati yapıp duruyorlardı. Çıkamadılar. Onlar debelleşirken yanlarından Logan'lar, Albea'lar çıkıp gitti rampayı. Onlarda da kalanlar olmadı değil ama; Bmw-Mercedes gibi patiye kalıp gidememezlik etmediler. Zor da olsa çıktılar. Ama Bmw-Mercedes çıkamadı.
Sportif sürüşten(!) başka ne artısı var? Ki sportif sürüşü de burda bile çoğu kişi sadece yanlamaktan ibaret sayarken..
artık kar yağdıgında pati çeken mercedes kalmayacakiyi birşey aslında mercedes tr deki pazarını büyütür..
45bin euro fiyat ile satış rekoru kırmasını beklemek pek bir hayalperest yaklaşım değil mi?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Hb kasasıda güzeldi bu hakkaten yavru olmuş ama
Alcan 4matic amg oh mis![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)