O dandik ekrandan vazgeçemediler gitti.
G serisinde bile aynı ekran kullanılıyor. Oldukça itici.
Orta konsolda sanki Focus konsolu.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
audi, bmw ve mercedes. içlerinde hiçbir şekilde kaliteden taviz vermeyen tek marka audi. a1'den a8'e kadar... bmw ve mercedes maliyet hesabına sıkı sıkı sarılmışlar ama mercedes biraz abartmış. şu iki şey aşırı dikkatimi çekti: birincisi herkesin belirttiği gibi kokpite adeta vidalanmış ekran, diğeri torpido kapağının (sanki fabia, punto veya ibiza gibi...) ciddi kalitesiz duruşu.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Teknosadan kampanyalı 100 liralık navigasyon alıp konsola japonla yapıştırmışlar gibi duruyor![]()
bu kasa linea megan gibi satıcak peynir ekmek gibi satıcak yok satıcak bakın görürsünüz..
araba çıkmadan daha ismi çıkdı şu anda çevremde 3 arkadaşım 1.5 dizelini bekliyor.. ne kadarki dediğimde 30 -35 bin euro civarı olucak dediler yok satar dedim...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İyide CLA ve de A-Class sonuç olarak Mercedes-Benz'in Fabia-Punto-Ibiza'sı..![]()
Ben tasarım olarak çok ama çok beğendim,tamamen Türk'lere özel bir araç yapsalardı ancak bu kadar olurdu. Sedan,geneli 1.5-1.6 dizel-benzinli motor,Önden çekiş ve gösteriş..Son kasa C180'lerin büyük çoğunluğu CLA ile takaslanır,fiyatlarıda muhtemelen Yeni B Serisi ile aynı olur diye düşünüyorum. Şahsen satında alırım gayet mantıklı.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
siz seat, skoda ya da fiat'ın segmentinde araç üreten mercedes'in, kalitesini de o markalar seviyesine indirmesini bekliyosanız söyleyecek birşey yok.
fiat 500: fiat kalitesi
audi a1: audi kalitesi
skoda octavia: skoda kalitesi
mercedes cla: skoda kalitesi
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
yau bu segmentte her yol mübah
renodan motorda alınır önden de çeker plastiği kalitesiz de olur..
bu segmentler peynir ekmek gbi satacakki s klass gelişecek, e klass gelişecek vs vs..
a klass yau bu adı mercedes diye s klass beklentisine girmemek gerek..
hem ucuz olsun isteniyor hem de s klass kalitesi, yok öyle bi dünya..
mal bu, alırsanız![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
Biz değil sen diyorsunbiz sadece mercedesin bu segmentte kalite takıntısı yok ve belirttiğin o kesimlere satmak için zaten bu araçları üretiyor dedik o kadar.
bunun içinde standart kalitesinden ödün verebilir ama mercedes çizgisinden şaşmaz dedik bakınız ince premium ayar kalitesiyle mercedes farkıyla..![]()
2000 cc - 350nm - 211 hp 'nin üstüne aracın yüklendiğini hayal ediyorum da
İlk yükleyen king olacak aha buraya yazıyorum.
O zaman m3'ü - Subiyi felan tanımaz gibime geliyor.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
saglam tutulacak bı araba olur dıye dusunuyorum sonucta mercedes dıyoruzford 3 silindir 1lt mondeodan sonra mersedes kolları sıvamıs gıbı gozukuyo
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Mercedes B'yi ve CLA'yi bilmem ama Mercedes'in A'sını inceleyin içini trimlerini bi dokunun azıcık bastırın oynayın filan ben şahsen yaptım.Hani o sınıfa o kalite demek gibi bişey yapmış Mercedes. Kötümü nein! Beklediğin Mercedes kalitesi mi? Nein,nein..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)