4-matic i golf r sedan kivaminda olur..
4-matic i golf r sedan kivaminda olur..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Yilbasinda 156lik AMG alayim dedim hiçbir bayide lansman grisi veya kirmizi yoktu 3-4 aya gun veriyolardi, insallah buda oyle olmazda mayista aliriz bi merso
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Mercedes bu arabayı 45 - 50 bin Eur'dan satarsa emin olun herkes kapısının önüne bir CLA koyar
ve Mercedes'in Türkiye'de eski ağırlığı kalmaz.
Bknz: Porsche ve Ferrari yoldan geçtiğinde bilincimiz şöyle bir gidip gelirdi.
Cayenne ve Panamera çıktığından beri fiyatı uçuk olmasına rağmen herkes ama herkes aldı.
Şimdi her köşeden Porsche fırlıyor inanın herhangi bir araç gibi tepki veriyoruz.
ama buna karşı bir 458 İtaila karşısında yolda yürüyenlerin tepkilerini inceleyin.
Az olan değerlidir.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Valla güzel yapmışlar hesap kitap uydurup bende bir tane alabilirim bundan yavru cls diye takılırız artık![]()
Yeni A serisinin sedanı işte... bence çok başarılı olmuş... piyasayı gayetde siler süpürür bu...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
C serisi bile 40bine satildi baya bir adet, sonra zam mam geldi vergilere ama A sedan da su an 90-100 arasi bir paraya baya satilir
Su an 316i 105bin TL'ye falan geliyor, CLA da max 90 olmali ki insanlar alsin
Ayrica ben yeni A'yi arkadan itise cevirmislerdir diye dusunurken birkac gun once ogrendim onden cektigini, yikildim resmen
Her turlu BMW'ye kayarim ben sirf bu onden cekme mevzuundan
O karda yokus cikamayanlar da kis lastigi almayanlardir, ben bu kis bembeyaz zeminde yokus yukari araba bile cektim![]()
olmuş olmuş paramız olsada alsak
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kış lastiksiz ön çekerler çıkıp gitti ama, öyle de bir durum var.
Yine de kış lastiği de olsa arka itiş bir aracın ön çeker araca göre bir avantajı olduğunu düşünmüyorum.
Aynı arabadan bizde de var; görüyoruz hep. Kışı geçtim; Allah'ın her günü evin önüne çıkabilmek için patinaj atıp duruyor ön tekerlerin hafif rampaya gelip durup, yürümemesi yüzünden.
Ayrıca arka iter araçlar ebedi fazla yakmıştır ön çekiş araçlara göre. Gücü önden alıp arkaya iletmek denilen bir olgu var.
------------------
Bu arada A Serisi'nin de ön çekiş olduğunu öğrenip şaşıranlar filan var. A Serisi ilk neslinden beri ön çekerdi zaten, son kasada ön çeker olmadı.
------------------
CLA bence atılmış güzel bir adım. Doğru fiyat aralığında bu tasarımla ciddi satış rakamlarına ulaşacaktır ülkemizde. Millet C'lere bile talep gösterdi; hâlâ da gösteriyor..
mercedesi hiç sevmemiş biri olarak hayran kaldım bu araca.Hele 2000 hacimli arabadan 354 hp çıkarılması olayı gerçekse![]()
O söyeldiğin tork.
2000 cc olanda 211 hp ve 350 nm tork diye okudum.
Şurada detayları var:
Mercedes-Benz CLA (2013) hazır, teknik özellikleri açıklandı | Otomobil.com.tr
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Güzel paraya satılırsa belediye dağıttığı beyaz C serilerini geri çağırıp CLA dağıtır
Tasarım olarakta çok güzel olmuş her nekadar malzemenin kötülüğünden yakınılsada nekadar ekmek okadar köfteSonuçta Mercedes in en ucuz arabasını alıyosun bırakta malzemesi kötü olsun
![]()
CLA 250 üzerinde gelen motorla oynanılarak alınacak güç o yani CLA45 CLA250 motoru tabanlı fakat yine 2.0 olup 350 HP 450 NM olucak![]()
320 ile boyutlar aynı.Güzel bir model olmuş.
A serisi Antalya'da çok görmeye başladım bunuda görmeye hazırım![]()
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)