bu soruya ENGean cevap verebilir.1.4-1.6-vti hepsini kullanmış biri olarak anlamadıysa soruyu takılmayın bence üzülmeyin![]()
bu soruya ENGean cevap verebilir.1.4-1.6-vti hepsini kullanmış biri olarak anlamadıysa soruyu takılmayın bence üzülmeyin![]()
hala sıkıntıyı cozemedımkucukte kulalndım ben 32 cm lık suan orjınal kullanıyorum hıssızlıktekı kastınız ne onu cozemedım
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
abi aracım sonuna kadar basık hıc bı zorluk durum gormedım yag boruları felan tıkanıyo dedıler belkı ondan olabılır borularını bı temızlettıryag tankını temızlettır aracın ılk dıreksıyon yagıysa kople yenılettır bı belkı yag ozellıgını felan kaybetmıstırr ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Yok daha patlamadım
Açıklama yapayım. Direksiyonla yarım tur yaptığımda verdiği tepki(lastiğin döndüğü açı) aşırı az geliyor bana. Direksiyon çapı veya direksiyon kutusuna bağlıyorum bu sorunu ben.
Eski aracım fk2 idi, geçen de grande punto kullandım direksiyondan soğudum yine. İnsan direk tepki veren bir direksiyon istiyor aracında. Bizimki uyuzun allahı. Çevir de dönecek de araba tepki vericek
.
Güneş abi, EK9 yerine LHD bir DC2 nin steering rack'ı uyumlu olabilir mi? En kötü EG nin direksiyon kutusu + DC2 steering rack kullanılabilir sanırım.
2 kez 1.4 aldim. Diger markadan 1.4 u surmeye baslayinca dedigin hissiyati aynen yasadim. Tur sayisida fazla sanirim diger araclara gore. Alisiyor ama insan bence
.
tur konusunda benim ki de dönmezdi j-9'dan halliceydi
direksiyon kutusunda boşluk vardı onu yaptırıp coille birleşince baya fark olmuştu tak takı sokuyordu kafasını virajlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)