User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
79 sonuçtan 77 ile 79 arası

Konu: Aracınızı birine verirken birdaha düşünün...

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olaydaki konuyla çok alakasız oldu. kasko şirketlerinin alkollü şöförün kullandığı araçla yapılan kazalarda ne zaman herhangi birşeyi karşıladığı görülmüş.

bu haberdeki kazada şöförde alkol tespit edilmiş. istersen katrilyonluk teminat koy. alkol varsa kasko aradan sıyrılır gider. tabi alkolsüz bir kaza olsaydı dediğin olayın faydası olurdu. ancak bu haberdeki konuda malesef kasko masko bi b.ka yaramıyor malesef.
    Ben alkol olayı için söylemedim zaten.. Zira alkol ve ehliyetsizlik durumunda hiç bir hasarın karşılanmayacağı herkes tarafından bilinen bir durum zaten. Ağır kusurlu olma durumu yani. Açıklamaya gerek duymadım bu yüzden

Zaten SErhat. arkadaşımızla yaptığımız mesajlaşmada konunun geldiği nokta şudur : aracınızı başkasına vermeniz durumunda olan bir hasardan, ruhsat sahibine düşen sorumluluk.

Bunun üzerine rent a car durumu falan konuşuldu ki buradan hareketle bu açıklamayı yaptım. Konuyu biraz daha incelerseniz açıklamanın alkollü olma durumuyla alakalı olmadığını (ki öyle bi saçmalık olamaz), tamamen bu gibi durumlarda ruhsat sahibi üzerine düşen sorumluluk konusuna yoğunlaştığımızı sizde görebilirsiniz.

Yani açıklamanın alakasız bir tarafı yok..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı herkese verirsen kazıpı yersin
    Lakin arabayı verdiğin kişi vardır verdiğin kişi vardır

Çok samimi olmadığım kimseye hayatta vermem,Araba isterken de çok samimi olduğum kişiden alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilginç....
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)