User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E46 Coupe-Scirocco

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paralara daha düzgün az kmli roccolar vardır, 50 ye standart temiz bir araç rahatlıkla alınır. Açıp baktığım ilk araba.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12444422/detay
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 yaşındayken de bmw severdim hala bmw seviyorum.. bi ara bende başka markalara geçiş yapıyım yeni olsun km düşük olsun vs dedim.. eos baktım hatta çok ki cabrio çok istiyorum.. ama bi iki gün kullandım bi arkadaşım sayesinde.. üsütünü ne zaman kapatsam mutsuz oldum.. sciroccodan da keyif alamazsın bence.. içi bana çok sıkıcı geliyo tüm modeller aynı vs. tabi bu benim için geçerli.. kimi de vw içini tercih eder ama sen bmw ye alışkınsın diye söylüyorum..

benm belaltı boyalı değişensiz e46m vardı sunroof u da yoktu deri koltuğu da ama 29a sattım.. benden alan arkadaş 27ye sattı ama km 270.000lere gelmişti artık.. yani demem o ki herkes ister boyasız araba olsun falan ama e46da kmye ya da boyaya takılmak çok da anlamlı değil.. sonuçta aldığın parayla alakalı, satarken değişeni olmadıkça e46 da zorlanmazsın aldığın paraya da satarsın.. yeter ki donanımı iyi olsun.. canı alınmamış güzel bi araba olsun.. ben 2 sene geçmesine rağmen sıkılmadım, x5 in göğsüne bakıp mutlu oluyorum ışık cümbüşü

e39 um vardı orjinal m 7 parça boyalıydı ne alırken takıldım ne satarken insanlar takıldı.. ama ben de 2 yere baktırdım alan arkadaşlar da büyük bi servise baktırdılar.. bana da güzel araba kaçırma demişlerdi.. benden alan arkadaşlara da öyle dediler.. hani iş öğretmek gibi olmasın ama boyaya takılsaydım alamazdım mesela..

eğer ilgilenirsen şu araba yakın arkadaşımda.. boya vs durumunu bilmiyorum.. yaso325 nicki hatta teamden de tanıyo olabilirsin e30 m3 e34 m5 restorasyon konusu var oradan hatırlarsın belki.. ne ister tam olarak bilmiyorum ama 40lı rakamlardan aşağıda olacağı kesin.. ki 40lara çıktıktan sonra her ne kadar samimi arkadaşım da satsa 330 al derim..

bir de aynı renk inanılmaz dolulukta bi 325xi var yine siteden pilot nickli arkadaşta.. onun da boya durumunu net bilmiyorum ilgilenirsen sorarız.. ama mesela bugün arkadaki yazı yamuk mu acaba dedim imkan yok bagajda boya yok ki dedi 2002 model sedan, makyajlı kasa coupe bakmana rağmen kandırabilir seni arabası.. tanıyanlar çıkar belki o da en az yasin kadar titiz kıl değişik bi arkadaş sağolsun.. o da 40a verir sanırım.. arabasının fotoğrafı yok malesef..

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle samimi yorumunuz için çok teşekkür ederim,anlaşıldı ben bu sevdadan vazgeçemiycem Deneyimlerinizi benimle paylastiginiz icin cok tesekkur ederim.Kesinlikle coupe olacak koydum kafaya Bu arada arac hosuma gitti detayli fotograflari yada ilanı varsa ö.m yolliyabilirseniz çok sevinirim.
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yaptığım hatayı yapma 2 senedir bmw'm yok krizlere girdim...şimdi 1 aydır zehir zemberek e46 arıyorum konudan nasipleniyim bende

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem bmw ciler burda e46da, 318 le 320 arası performans olarak çok aşırı fark varmıdır ?
    .

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya var...yalnız şu 2003 facelift 318 ler daha iyi onlar 320 ye yakın performans olarak ama ses yine tırt tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni tip motorlu 318 150 lik 320 yi yakalıyor diyolar,ve 318 in yakıt sarfiyatı daha makulmüş.Ama ne olursa olsun 6 silindir sesi herşeye deger
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temiz yok denecek kadar az 40a kadar. hepsinin bi ofsaytı var 318 ler daha güzel duruyor
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatta 143hp lik 318 lerin torku 150 lik 320 den fazlaydi yanlış hatırlamıyorsam.
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150 hp lik e46 ların 210nm torku 2,2 170lik 320 lerin makyajlılar 240nm. 318 le 320 arası çok alt devir farkı var.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizalpakinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle samimi yorumunuz için çok teşekkür ederim,anlaşıldı ben bu sevdadan vazgeçemiycem Deneyimlerinizi benimle paylastiginiz icin cok tesekkur ederim.Kesinlikle coupe olacak koydum kafaya Bu arada arac hosuma gitti detayli fotograflari yada ilanı varsa ö.m yolliyabilirseniz çok sevinirim.
    malesef yok fotoğrafları.. ilanı da yok bildiğim kadarıyla.. arkadaşın numarasını pm atıyorum ararsan yardımcı olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaralıysan ve bmw hastasıysan diğer araçlara alışamayabilirsin bence 6 silindirli bir bmw'n olsun derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocukluğum BMW nin içinde geçti,babamda sıkı bmw hastasıydı artık yaş ilerledikçe ilgisi azaldı
    İlk arabam bi e36 coupe olsun diye cok ugrastim ama olmadi.1 sene kadar astra h kullandim ama ısınamadım.Onu sattım bütcem kısıtlıydı e46 compact buldum tam istediğim gibi uğraştım yaptım aha yeni keyfini sürmeye başlamıştımki pert oldu Çok şükür canımıza birsey olmadı yeni araba derdine düştük bile
    RCZ(Sold)A5(Sold)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw ile mercedes, otomobil tarihinin en etkili iki iksiridir. kim isteyerek hangisini önce yudumlarsa bütün bedeni ve ruhuyla ona sarılır. bu iki marka dışında (spor markalar hariç) diğer üreticiler figürandır. sonuç: bmw diyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 düşünenlere yardımcı olurum..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1380805/detay/

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rocco piyasası çok ölü güzel fiyatlara rocco düşürme ihtimaliniz yüksek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizalpakinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatları bile aynı galiba,ama Otobiyografidekinde recora falan vardi şimdi hatırladım.
    Orjinal düzgün görünüyor.Favorilerime ekliyorum.Teşekkürler.
    otobiyografideki araç sağlam değil hasar kaydı filan çıkmıyor, plakada yeni alınıp basılmış. 1 parça boya var demiş kaputta ama gidip baktığımızda boya makinesinde aracın tavanı 400 çıktı ve her yerinde en az 240 çıkıyor. vw nin boyası kalın filan diyolarda arkadaşımın roccoda baktıgımızda gayet normal çıkıyo. aracı kötülemiyorum ama bana ilginç geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW de olsa 11-12 yaşında olucak araba 2-3 yaşında olan roccoyu seçerdim ben olsam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)