Gecmis olsun umarim serefsizler hakettigi ceZayi alirlar
boyle haysiyetsiz ser...siz insanları bulup agzını burnunu ... ,
cok gecmis olsun okurken bile sinirlerim gerildi . umarım fazlasıyla alırlar cezalarını adliyede
arkadaş kaşım gözüm yarıldı diyor daha neyin ispatlanması bu
paşam bırak yargıyı suyu buyu kolay sinirlenmem böyle yargı dediğin değilmi adam evine bıcakla girip yatak odasında yakalamazsan darp edince sana ceza veren son cümlelerini okudum fena darlandım yalnıs anlama engellı olman eksiğin değil ama bu a.co... ları bilerek yapmıs gibi warsa tanıdıgın 3 5 kişi yerleri belli kırın ağzını burnunu atın çöpe
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
çok geçmiş olsun bu yazıları okucukça hangi medeniyet hangi toplum hangi adalet diyesim geliyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bira şişesiyle yüze darp öldürmeye teşebbüs bile olabilir geçmiş olsun özellikle bira şişesi konusunun üzerine düş
muhakkak cea alırlar + alkollü araç kullanma var işin içinde
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, olayın 20 yıldır yaşadığım mahallemde olması ayrı kahrediyor beni, bırakın mahallemi şehrimde böyle bir şeyin başıma gelebileceğine ihtimal vermezdim. Olayı soruşturduğumda edindiğim şeylerden biri de, bira şişesiyle bana vurup dişimi kıran şahsla ilgili durumu anlattığımda genelde ilk tepkiler hep ''kafası güzeldir'' oldu, edindiğim bilgiere göre bu şahsın ilk vukuatı da değil, tabi kayıtlara geçmiş midir bilinmiyor. Şahısın bir süre öncesine kadar İstanbul'da yaşadığı ve orada çek senet tahsilat işleriyle uğraştığı tarafıma ulaşanlar arasında. Bir süredir burada yani Zonguldak'ta yaşamakta. Aracın plakası 34UHA14, gri reault traffic panel van.
çok geçmiş olsun.olay gaspa baglanmadıgı surece yatar cezası verılcegını dusunmuyorum.
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Öncelikle geçmiş olsun, karşı tarafın daha önceden sabıka kaydı var ise sizin davanız ile ceza yeme olasılığı var.Aksi halde ilk sabıkası olacaksa yalnızca para cezası ile yırtabilir.
çok geçmiş olsun kötü bir durum umarım güzel bir ceza alırlar.
dipnot araçta kurusıkı tabanca bulundurmak suçmudur ? ekraklarıyla beraber.
bira şişesiyle vurduğu için ceza aldırabilirsiniz. bi cisim kullanmasaydı ceza alması imkansızdı. sopa şişe sandalye vs farketmez cisimle vurduysa durum farklı.
tek tek okudum. engelli vatandaşlar için çok hassasım. abimde engelli açıkça yazıyorum bunu yapanlar ****** ÇOCUĞUDUR! Allah yardımcın olsun kardeşim. Allahından bulsunlar. şikayetçi olduunu belirt polislere
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Abi postların hepsini okumadım ama hızlıca cevap yazıp yatıcam.
1 ay önce 7 kişi tarafından darp edildim.
Bayaa bi sağlam girdiler ama 3-5de ben yumruk sallamaya çalışınca bi boşluk anında fırsat bulup kaçtım.
Sonrası hastane karakol falan.
Çocuk büro amirinin bana söylediği ellerinde sopa-bıçak vb. aletler varsa ve bana dalanlar reşitse hapis cezası alabilicekleri.
Davamı açtım elemanlardan 1i reşit çıktı diğerlerinden 2sine ulaşabildim onlar reşit değillermiş ama avukat yardırıyo bakalım en azından bi 6 ay alsınlar diye uğraşıyoruz.
Emsal teşkil etmesi açısından anlattım...
Geçmiş olsun.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)