öncelikle geçmiş olsun Allahlarından bulsunlar kafaları güzelse adam gibi yolunda gitsinler ama bunlar 3-5 kişi oldularmı tek olan insanları av seçerler umarım en ağır cezayı alırlar bu olayın üzerine gidin
öncelikle geçmiş olsun Allahlarından bulsunlar kafaları güzelse adam gibi yolunda gitsinler ama bunlar 3-5 kişi oldularmı tek olan insanları av seçerler umarım en ağır cezayı alırlar bu olayın üzerine gidin
Geçmiş olsun umarım istediginiz sonucu alırsınız.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
geçmiş olsun öncelikle.
6ay da olsa ceza alırlar. iyi bir avukat tutarsan biraz daha alırlar. üst sınır dahi verseler en geç 3 sene içinde bunlar sana yine musallat olabilirler. tedbirli olmanda fayda var. bu tiplerden topluma çok zarar gelir. çok doğru bişey değil ancak senin de kendince önlem alman gerekiyor. malesef ülkemizde adalet çok ağır ve eksik işliyor.
şöyle söliyim , ben bundan 3-5 yıl önce trafikte kavga ettim karşı taraf darp raporu falan almış sizin olaydaki gibi ve şikayetci oldu , tabi bende şikayetci oldum durduk yere kavga etmedik çünkü üstüme falan kırmıştı bilerek
mahkemeye çıktım 3 yıl içinde aynı vb olaylarla karşıma gelme , gelirsen 1 yıl hapis alırsın dedi 5 dk içinde mahkeme bitti ve çıktım dışarı
ondan dolayı ceza alcaklarını hiç zannetmiyorum
Livestrong
çok geçmiş olsun resmen şok olduminşallah hak ettikleri cezanın kat be katını alırlar şerefsizler...
Belgesiyle bulundurmak suç değil ama taşımayı bilmiyorum ayrıca kurusıkı tabanca ne yazık ki ülkemizde gerçek silahtan daha tehlikeli ***** trafikte çok silah taşıyıcısı var siz olası bir durumda kuru sıkıya sarılsanız bile karşı tarafta silahlıysa üzücü olabilir ki örnekleri onlarca mevcut. Türkiye de silah taşıyan insanlara hep nedense kötü gözle bakılıyor ancak silah bir merak bir ilgi alanıdır aynı zamanda. Silah değil insan öldürür.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Çok gecmıs olsun abi bende buna benzer bı olay yasamıstım durduk yere arabamla gıderken onumu kestıler cevredekı kamera lar ıle bulundu aracıma da zarar vermıslerdı Sabıka kayıtları vardı şikayetci oldum 5 yıl hapis cezası aldılar inşallah hapis cezası alırlar.
Baktık bi ceza almadılar ben bu adamlara çok bilendim şuanda ya biz çözüme varalıma bi ozaman![]()
Yüce F.U
Hapis cezasi alacaklarini sanmiyorum. Onlarin tek derdi sopa. Allah ne verdiyse doveceksin boyle tipleri. Ellerini kiracaksin ki, bir daha yapamasin..
Geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Ama mutlaka üstüne gidin.
Bu aralar şerefsiz kaynıyor her yerde ama toptan temizlik şart.
Ya yargı yoluyla, ya da başka yolla.
New Toy! - 41 AJV 325
aslında bu tür olaylar, bireysel silah ve türevlerine olan talepler türkiyenin hala ne kadar geri ve gelişmemiş bir ülke oldugunun göstergesi. Gerçi ABD bile bireysel silahlanamdan neler yaşıyo ama avrupada durum farklı.
Yüce F.U
Geçmiş olsun, umarım cezalarını alırlar, hak yerini bulur.. Keşke araçtan inme veya cevap verme gibi bir duruma girişmeseymişsiniz dedim bir tek..
Ki eminim konuda bahsi geçen darp eden elemanlarda boş değildir, çek - senet işiyle uğraşan adam boş gezmez.. Öylesine denk gelinmesi durumunda işler tersine dönebilir.
aracın içine girmeleri demek haneye tecavüz demek diye biliyorum bunu bi araştır bence sucları ağırlaşıcaktır alkollü olmaları hafifleticektir ama yeterli değil engelli bi vatandaşa vurması buda suçlarını ağırlaştırıcaktır yaklaşık 1 sene sonra mahkeme olur darp raporunda basit tıbbi müdahale ile halledilmiştir gibi bi ibare varsa ve bu şerefsizlerin sabıkası yoksa muhtemelen kişi başı 10 milyara yakın ceza ve 5yılda denetim alıcaklardır sabıkaları varsa içeri bile girmeleri mümkün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)