konuyla ilgisi yok ama belirli dönemlerde tezgahlarda renkli civciv satıyorlar onu nasıl yapıyorlar acaba mavi yeşil kırmızı v.s.
konuyla ilgisi yok ama belirli dönemlerde tezgahlarda renkli civciv satıyorlar onu nasıl yapıyorlar acaba mavi yeşil kırmızı v.s.
high power tuning [ subaru -honda]
tavuğun ayağını genelde çinliler alıyor. kızartıp akşamları bizdeki patos çitos vs gibi sosa batırıp yiyorlar. kuzenim yapıyor bu işi rusyada. ondan biliyorum. değişik bir sektör.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
yok yanlış anlamışsın o 3 tane zımbırtılı bastığı şey var ya o bacağı değil yani ayağı.. onu kızartıyor çinliler sosa batrırıp yiyorlar bilerek yani. tercih meselesi.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Bilgilendirme çok yerinde olmuş, benimde merak ettiğim bir konuydu. Hatta benim çok ufak çaplı 300-400 tavukla bu işi yapan bi arkadaşım vardı o bile bu yalnış bilinen haliyle anlatıyordu..
Tavuklarin arta kalab urunlerini cin kore vietnam vs gibi ulkeler aliyor hem kendileri yiyor hemde kopek kedi mamasina falan atiyorlar
Kumes isi garip istir parasi iyi gibi gorunur fakat bana kalirsa sıkıntili is cidden cocugunuz gibi oluyor ilgilenmeniz gerek firmalarla calistiginiz markalarla kuvvetli baglariniz olmasi lazim kumes kurmadan baglantilari yapilandirmak daha mantikli![]()
körler sağırlar
bende büyükbaş hayvancılık yapıyorum çiftligimiz var
siz işin içinde olmadıgınız için çogu şeyden haberiniz yok aslında
umut'un dedigi gibi tavugun ayagı sadece çine mi gidiyor![]()
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Tabiki sadece Çin'e gitmiyor yazdığım postlarda yazıyor zaten
Ucuz gıda tüketmeyin.
Bildiğiniz yerden alın işlenmiş ürün alırken fiyatına bakın ham üründen daha ucuza işlenmiş ürün olmaz olamaz
Birde lütfen üstü kapalı konuşmayın insanlar yanlış anlayabilir ne anlatmak istiyorsanız açık açık yazın neden haberimiz yok
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Dünya genelinde tavuk etine östrojen verildiğini söyledi uzmanlar vede doğrulandı e bu nasıl oluyor bence fabrika üretimi tavuklarda zaten hayat yok kokuyor belli süre sonra ve köy tavuğu ile niye bu kadar farklı oluyorlar madem![]()
zaten belli bişey fiyat konusu abi
yem girdisi çok pahalı
tavuk bide doymaz zaten![]()
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Tavuk iyidir yaw biz evde bahcede bakariz bi tane ariza vardi baska tavugu sevince bizi kovalardi manyak![]()
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)