Forumdaki sarı integrayı verseydik![]()
Hayırlı uğurlu olur inşallah..
Amcam bu araca 2 kere sahip olmuştu Ali abi ve ikiside pırıl pırıldı bu aracı almaya onunla birlikte gidiyoruz kendisi deyim yerinde ise aracın kurdudur bilgisi fazladır aracı kendide incelicek iyi bir motorcu ve kaportacıyada baktırılıcak eğer şase darbe almış ise zate araca hiç bulaşmayız. Bundan önce ki Megane aracım full MAİS bakımlıydı değişensizdi şimdi aldığım Scenic`te öyle full MAİS bakımlı değişensiz sökülen parça yok(tampon,kaput vs) o yüzden bizi üzücek bi araç almayız ama bu bilgiler için sağolasın Ali abi sayende Integra hakkında bilmediğim bi bilgiye daha sahip oldum
Tabi ki BBS`lere aldanıp gitmiyoruz eğer araçta dediğim gibi şaselerinde hiç oynama yok ise fazla sıkıntı olmaz sonuçta kaç yaşında bi araç zate ilk aşamada jantlar satılıcak VTI jantı takılıcak
Ben de pek beğenmedim. İyi baktırın.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
İnşallah abi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunAsker bi abimiz var kahvaltıyı onun kışlasında yapıcaz yinede teşekkürler
Telefonda herşeyini söyledi arka tamponda tam ortasında 4 cm uzunluğunda boya atması var sol arka kapının altında marşpiyelde boya atması var vs bilgileri verdi biz sonuçta aracı alıcaz diye kapora yollamadık içimize sinmezse bir kusuru çıkarsa almayız zate yakıcağımız yakıt sıkıntı değil bu vesile ile gezmişte olucaz
Teşekkür ederimEğer bu araç zate içimize sinmezse almicaz sonuçta kimse kafamıza silah dayayıpta alıcaksın diyemez olurda bu araç kısmet olmazsa ve almazsak sarı Integra için irtibata geçebiliriz
İlla ki Osman abi sıfır araç alırken bile expertiz yaptırmak gerekiyo galerilerde sıfır diye satılan araçlarda boyalı parça çıkan çok araçlara şahit olduk ikinci elde çok dikkatli olmak lazım
İzmit'tekine baktınız mı? O da bordoydu. Ve bence bu araçtan daha düzgün duruyor.
Yanlış anlamayın, araç sizin aracınız olacak, siz aldıktan sonra bize hayırlı olsun maşallah demekten başka şey düşmez tabi de maksat güzel bir araç almanız. İnsan aşıkken düzgün kararlar veremiyor.![]()
Alınacak parayı bilmiyorum ama o fiyatlara daha düzgün integra alınır çok rahat. Niye bu araba için gidiyosunuz hiçbir albenisi yok bence
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
keşke daha önceden görebilseydim konuyu, çok kelepir bir fiyat olmadıktan sonra çok mantıklı bir araç değil canlı da gördüm, bagajın ve ön çamurlukların duruşuna dikkat !
CAN CEYLAN
Ben Sİ'satmadan önce, ***** sitede benim arabama takas atmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu araç sahibi. Arkadaşların yorumlarına katılıyorum, araç çok diri gözükmüyor. Rahatsız eden birşeyler var araçta..
"BUILT. NOT BOUGHT!" JDM
yılların tegcisiyim diyon bulduğun teg bumuşimdiden geçmiş olsun
ayrıca araç 91 model Q1 şanzımanlı YS1 çıkmaz ondan rahat ol... YS1 takılana kadar elini yüzünü düzeltselermiş aracın... önü bildiğin işkembeye dönmüş
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
hayırlısı olsun kardesım ıyıce baktır aklına yatmazsa almazsın alacaksın dıye bırsey yok..yol parası gıtsın bos ver alıpta küllüm zarar etmekte var...iyi anlayan birilerine baktırın..
Araç fos çıktı resimlerle uzaktan yakından alakası yokUzaktan çok iyi bi duruşu varmış gibi duruyordu ta ki yanına gidince
Sol far açılmış silikon ile kapatmışlar içi su almış buhar yapıyo, boyalar cam fitillerinin ordan dökülmeye başlamış, iç deri döşemeler yırtılmış, tavan folyosu yırtılmış, sol önden sağlam bi kazası var, motor çok zorlanmış yorgun bitik ustaya götürmemize hiç gerek kalmadı zate
![]()
Ama şikayetimiz yok bu bahaneyle orda askerlik yapan bi abimizide ziyaret ettik kışlasında kahvaltı yaptık hasret giderdik şimdi dönüyoruz hayırlısı ile memleketimize
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)