olsun, bahane ile izmire gelmiş oldunuz. ama bundan sonra konu açıp o ildeki arkadaşa sorsanız daha iyi olur kanaatindeyim. gerçi bu siz de farketmişsinizdir artık... güzel bir teg bulursunuz inşallah...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
konuyu tamamen okumadım ama ilandaki araba çok yorgun duruyor ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
şehir dışı tam bir bilmece sansına ne cıkacagı belli olmuyor bende 3-4 ilde elim boş dönmüştüm hayırlsı olsun
ilandan da araba bişeye benzemiyodu zaten... senin için hayırlı olmuş arda. bence scenic yanına bi megane f7r giderolmadı bi clio rsi bak derim ben
![]()
kardeşim neden kırmızı b20 integra ls vtec'e bakmıyosun
kaporta boya olarak çok düzgün tek degişen var
hem giderli bi araç
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
bu kadar temiz ilan varken neden izmirde ki ...
Edit: almamışsınız aracı keşke oradayken başka teg ilanlarına da baksaydınız görseydiniz diğer araçları izmirde hayırlısı olsun ben sevindim gerçekten o aracı almadığınıza![]()
Elimde 12.000 TL vaR B20 vtec fiyatı kaça çıktı kim bilir abi fazlası beni aşar.
Bahadır abi hep Renault Renault abi yeter hep aynı konsollar yada benzeri konsollar görmekten sıkıntı gelmeye başladı
Aracı almadığıma bende sevindim araç gerçekten çok kötüydü fotoğraflarla uzaktan yakından alakası yok kim bilir kaç aylık fotoğraflar. Bütün Tech ailesine teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)