çok güzel olmuş kia da kendini aştı![]()
çok güzel olmuş garçekten .giden bi otomabol olamaz ama görünüşü gayet başarılı.
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Cok güzel gözüküyo, artıkl subarunuda 1.6turbo WRX'leride görsek![]()
sirocco koktu ortalık, motor verileri ne durumda acaba ? Güzel bi fiyat biçebilirler
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
bence sınıfında üstüne yok tarasım olarak. adamlar noktayı koymuş
bir de şu yeni ceed'in önünü sadece ben mi maserati gran turismoya benzetiyorum yoksa gerçekten benziyor mu![]()
Hyundai veloster turboda da bu motor olucak sanırım..
Ne olursa olsun malesef iç malzeme çok kötü oluyor kia ve hyundai lerde özellikle plastikler.
Yinede bi çeşit bir renk tabi umarım gelir bir an önce
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Veloster turbo neden getirmedi hyundai acaba Türkiye'ye. Kia'yı avrupa, hyundai'yi amerika pazarı için hazırlıyorlar teorisi doğru mu acaba?![]()
Instagram: mutusgarage
blackberry logolu gündüz farları standart opsiyon
görsel olarak güzel görüntüsü var kia iyi iş çıkarmış
Kianın son yıllardaki tasarımları çok hoşuma gidiyor. Önünde ki çin malı led lambalarına benzeyen ışıkları dışında çok hoş olmuş.
Ama o veriler nedir ? Hatcback sportif bir araca göre çok ağır ayrıca 0-100 8 saniye 200hp yi yalanlar nitelikte. Yolda 1.6 TDI yazılımlı golflerle gider artık bu verilerle, 2 katıda yakar kesin.
malzeme kalitesi olarak aklınızda yer edinmiş tipik kore malı arabalar gelmesin aklınıza, kia resmen evrim geçirmiş test için yeni ceed'i sürdüm ve görüşüm dizayn, konfor, malzeme kalitesi, sürüş olsun bir alman aracı tadı veriyor o kadar diyeyim![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Tasarım çok hoş, fiyat da uygun tutulursa iyi satar gibi. Performans olarak biraz daha iyi olsaymış, süper olacakmış.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)