User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
165 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Kia Pro Ceed GT

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araç şu an 3 renk seçeneğiyle Türkiye'ye geldi.Lansımanına daha zaman var arkadaşlar.
    Fiyatına karşı sunduğu donanım emin olun ki tatminkar;malzeme kalitesini yetersiz bulan arkadaşlara tavsiyem en yakın Kia bayisine giderek Ceed'leri bir test edin.Göstergesindeki Tork ve Turbo görselleri gerçekten dikkat çekici..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalitesine kore malı oluşuna laf etmiyorum ancak 204 hp'lik bir arabanın daha iyi hızlanma zamanlarına sahip olmasını beklerdim.. polo GTi bunu çok rahat geçer..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O tork gostergesi umarim tempranin econ power gostergesi gibi basit bir vakummetre deildir
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kia'nın önü oldukça açık.Tasarımda belirli bir noktaya gelindi,bundan sonrasında illaki motor konusunda da önemli adımları olacaktır.Ben aracı detaylıca inceledim;ancak kullanma fırsatım olmadı.İmkanım olursa sürüş ile izlenimlerimi de sizlerle paylaşırım.

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı beyaz ve sıyah 3 renk geldı yaklasık 66.000 tl net satıs fıyatı olacak gıbı (lıstesı 69)

donanım cok dolu spor koltuk vs var c sınıfı bır gt ama asla bır gti degıl kıa da bunu demıyor zaten

hızlanma olarak evet 204 bg lık makına ya gore yavas (kesınlıkle 1.4 180 gıbı degıl)

ama 208 gti 58.k dan satılırken c sınıfı benzer arac 66 normal (ama pazarda olmak ıcın bence daha rekabetcı olmalı ıdı)

orta hızlı dolu şık geniş bir coupe , eger bu arac dct sanzıman ve 5 kapı olarak gelseydi( ki suan 5 kapı uretımı baslamadı) benim tercihim olurdu

kaldıkı gelmeyecegını ogrendıgım ıcın fabıa vrs aldım ceed i verip
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım+downpipe+egzoz takviyesiyle çok iş yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılım+downpipe+egzoz takviyesiyle çok iş yapar
    yapmaz.. en fanatik ceed'ciler bile birer birer ceed'lerini satıp polo gti ve muadillerini almaya başlamışlarsa, bu ceed'den hayır gelmez..

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapmaz.. en fanatik ceed'ciler bile birer birer ceed'lerini satıp polo gti ve muadillerini almaya başlamışlarsa, bu ceed'den hayır gelmez..
    5 kapı dct gelmesı lazım almam için
    TeamPASAOGLU

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kia ve 66 lira.. ilginç
    2.0T FSI

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni ceed'i incelemiş olsaydın plastik kalitesi vs nasıl diye yazmazdın.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın
    Sevgili Low rider,

Aracı gidip incelemiş olsam zaten plastik kalitesi nasıl diye sormam evet

inceledikten sonraki yorumlarımı yazarım iyi ya da kötü diyerek

Bu forumun amacı bu değil mi zaten, ben soru sorucam araç hakkında bilgisi ve incelemiş olanlar yorum yapacaklar.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın da yersiz bir yorum olmuş malesef.

İster aşırı bilgi sahibi olur yorum yaparım ister çok az bilgiye sahip olurum yorum yapar soru sorarım amaç bilgi alışverişi değil mi forumda ?

Sonuç olarak 204 hp bir araçtan ben daha iyi bir teknik veri hızlanma beklerdim. Sürüş zevki, direksiyon hissiyatı bu tarz hot hatch bir araçta benim için olmazsa olmazlardan.

Araç benim merak ettiğim bir araçtı ancak verileri görünce üzüldüm biraz. Lansmanı yapılsın bi test edelim ondan sonra sağlıklı yorumlar yaparız...

Ama yinede benim gözümde 69 bin tl lik bir araç değil kusura bakılmasın.

2 Tane recaro koltuk koyup donanımı arttırınca spor araç olunmuyor...

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kia ve 66 lira.. ilginç
    asıl ilginç olan reno symbol ve 38 lira

asıl ilginç olan 90 bg reno fluance ve 60 lira.

asıl ilginç olan dizel toyota yaris ve 51 lira

örnekler çoğaltılabilir.

ek olarak zamanında fiat bravo 120 hp 300 tork dizel , 150 hp 230 tork benzinliyle piyasaya ucuz girdide noldu ? üstelikte donanımıda 2008 yılına göre iyiydi yani.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler,

Kia ya Alman eli değdiği için bu kadar dikkat çeker oldu.

------

Audi ve VW'nin tasarımcısı Kia'ya transfer oldu

Audi ve Volkswagen markalarının eski tasarımcısı Peter Schreyer, Kia Motors'da yeni oluşturulan dizayn yöneticiliği bölümünün başına getirildi. Eylül ayında yeni görevine başlayacak olan Schreyer, iyi bir tasarımın sadece ürünler aracılığıyla yalın bir mesaj vermediğini, şirketin marka konumlandırmasını ve genel olarak şirket imajını da güçlendirdiğini vurguluyor. Schreyer, Kia'nın Frankfurt, Los Angeles, Tokyo, ve Namyang'taki tasarım çalışmalarını denetleyerek, ürün gelişiminde önemli bir rol oynayacak.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eline sağlık ibrahim 125.mesajda içimdekileri döktün...
    tabi ya ...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Low rider,

Aracı gidip incelemiş olsam zaten plastik kalitesi nasıl diye sormam evet

inceledikten sonraki yorumlarımı yazarım iyi ya da kötü diyerek

Bu forumun amacı bu değil mi zaten, ben soru sorucam araç hakkında bilgisi ve incelemiş olanlar yorum yapacaklar.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın da yersiz bir yorum olmuş malesef.

İster aşırı bilgi sahibi olur yorum yaparım ister çok az bilgiye sahip olurum yorum yapar soru sorarım amaç bilgi alışverişi değil mi forumda ?

Sonuç olarak 204 hp bir araçtan ben daha iyi bir teknik veri hızlanma beklerdim. Sürüş zevki, direksiyon hissiyatı bu tarz hot hatch bir araçta benim için olmazsa olmazlardan.

Araç benim merak ettiğim bir araçtı ancak verileri görünce üzüldüm biraz. Lansmanı yapılsın bi test edelim ondan sonra sağlıklı yorumlar yaparız...

Ama yinede benim gözümde 69 bin tl lik bir araç değil kusura bakılmasın.

2 Tane recaro koltuk koyup donanımı arttırınca spor araç olunmuyor...
    Sevgili cnzdmr

İnsanlar genel olarak bazı markalara hep önyargılı oldukları için devamlı kötülüyorlar, ben senin yazını yanlış algılamışım kusura bakma.

Performans verileri bana da düşük geldi evet, hızlı hatchback sınıfına uygun değilde bu serinin performanslı modeli gibi olmuş. Araç ağırlığı da ne alemde bilmiyorum bulamadım hakkında bilgi.

Fiyat konusuda malesef ucuz araba yok artık, 4teker 1 direksiyon 2 havayastığı 1klima koyup min 40k TL istiyor firmalar.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korelileri artık küçümsememek lazım.

Malzeme kalitesi olarak almanlarla bir değil doğru. Ama fiyat donanım motor vs oranında alınabilecek en iyi seçeneklere sahipler üstelik satış garantisi servis imkanı vs denirse kiaya 60k üstü rahatlıkla verilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isteyen alır o zaman abi ne diyim ya ya ben tutupta hani golfe leona megane 3 65-70 lira vermem he dizel ceed i alıp yaptığında yürüyemiyceğin araba yok he şunu da söleyim polo gti kadar boş bi araba yok kendi görüşüm şekil şukela yok ibiza cupra varken dolu dolu ikisinin arasında 10.000 lira fark var ibiza daha ucuz daha şekil

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili cnzdmr

İnsanlar genel olarak bazı markalara hep önyargılı oldukları için devamlı kötülüyorlar, ben senin yazını yanlış algılamışım kusura bakma.

Performans verileri bana da düşük geldi evet, hızlı hatchback sınıfına uygun değilde bu serinin performanslı modeli gibi olmuş. Araç ağırlığı da ne alemde bilmiyorum bulamadım hakkında bilgi.

Fiyat konusuda malesef ucuz araba yok artık, 4teker 1 direksiyon 2 havayastığı 1klima koyup min 40k TL istiyor firmalar.
    Haklısın sadece Kia ya özgü değil bu fiyatlar. Bütün markalar coşmuş durumda 1.6 hacim düşük vergi sınıfındaki premium araçların fiyatları 100k larda.

Taze kan her zaman iyidir bu sınıfta. Hyundai veloster ve kia pro ceed gt yi dediğim gibi gerçekten merakla bekliyordum. Veloster gelmedi onun yerine pro ceed gt yi getirdiler. Teknik verilern hızlanmanın fln neden düşük olduğunu ben çözemedim aklım oraya takıldı boş ağırlığı 1300 kg civarında kia nın.

O yüzden aktarmada fln mı bi sıkıntı var acaba diye düşündüm. Fiyatını da pahalı buldum

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın sadece Kia ya özgü değil bu fiyatlar. Bütün markalar coşmuş durumda 1.6 hacim düşük vergi sınıfındaki premium araçların fiyatları 100k larda.

Taze kan her zaman iyidir bu sınıfta. Hyundai veloster ve kia pro ceed gt yi dediğim gibi gerçekten merakla bekliyordum. Veloster gelmedi onun yerine pro ceed gt yi getirdiler. Teknik verilern hızlanmanın fln neden düşük olduğunu ben çözemedim aklım oraya takıldı boş ağırlığı 1300 kg civarında kia nın.

O yüzden aktarmada fln mı bi sıkıntı var acaba diye düşündüm. Fiyatını da pahalı buldum

Gelecek yıllar için, H daha çok amerika piyasası, kia ise avrupa piyasası için düşünülüyor diye bir dedikodu duymuştum. Demek ki dedikodudan öteymiş, dayanağı varmış.
    Instagram: mutusgarage

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat iyimiş aslında o sınıfa gore

alıcak olsam performans beklentim olmadığından dizel otomatik alır keyfime bakardım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)