teşekkürler arkadaşlar
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
eibach için sahte örnekleri varmı acaba. yakın zamanda almayı düşünüyorum yada nereyi önerirsiniz eibach almam için.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
yay kötü ama almışsın geri dönüşü yoksa ki araştırmışsın da düşüklük açısından fazla fark olmaz.çok düşürmez bu sebeple de amortisörde sorun olmaz.
bursada kım yapıyor arkadslar bu işi, herkes dıyo bursada yapılıyo bursada yapılıyoda kim yapıyo ? bı soyleyın allah askına.merak ettım.
ben bnm focusa 5 lık FK taktım herhangı bı sıkayetım olmadı.ortalamada 5cm dusurdu. focuslar jıp gıbıdır lastık camurluk arası bılırsınız belkı. bu resmı 5 lık FK ile.
[/IMG]
[IMG][/IMG]
5 cm H&R takmıştık biz Focusa daha çok düşmüştü, Focusların çamurlukları geniş ancak yay ile iyi düşer Fransızlar gibi sıkıntılı değil basılma konusunda Ford cömerttir![]()
Satıcıyla alakalı bir durum olması lazım uğraşmak istememiştir katılıyorum yazanlara..Ben 4 lük koni takmıştım bu kadar düşürmüştü..
![]()
lion tuningle bende pürüz yaşadım.Clio 2 için 5 cm fk yay alıcaktım bir sürüde ilanı var ***** sitede.arıyorum ürün haftaya cuma gelicek diyor tamam diyip bekliyoruz.pazartesi kargoya verdiğini söylüyor ürünü saçma sapan bir kargo takip numarası gönderiyor.kargo firmasına gidiyorum ne kargo var ne başka şey.arıyorum tekrar lion tuning'i yanlış ürün göndermişler diyor clio3 yayıymış size gelen o yüzden kargoyu göndermedik diyor.bu kadar çelişkili lafların üstüne bende siparişi geri çektim ve paramı geri aldım.
yine clio 2 için mishimoto marka yay var ***** sitede,almayı düşünüyordum.bunlarda fk gibi inşaat demirinden mi ? aynı kalite yaylar mı ?
Bende 307me aldım. Dediğiniz gibi 3,5luğu 5liği yok demişti aldığım yer. Boş yere sıkıntıya girmeye gerek yok o yüzden alırken![]()
İlerde bir gün hiç üşenmeyecem gidicem Türk yapımı FK alıcam, Eibach alıcam, Hr alıcam hepsine çelik çekme deneyi yapıp dayanımlarını burda paylaşacamNedir bu pahalı mal iyi mal takıntısı anlamam. Dışardan koni yay getirip, o yayı kıranda var yıllarca çakma fkyı sıkıntısız kullananda.. Kullanılan malzeme neden ucuz diye dandik oluyor anlamam. FK kötüymüş neden çünkü ucuz
Abi ne alakası var almanyadan gelen yayın ülkeye giriş masrafı yol masrafı ordaki üreticinin karı, yolda getirenin karı, burda satanın karı bir ton ekstra masrafı var. Bırakında pahalı olsun. Fk denilen Türk malı yayı adam döküyor bursada yapıyor yıllardır satılıyor çatır çatır. O kadar dandik mal olsa Türkiyenin her yerinde satmazlar bunu heralde, adı çıkardı illaki. Yapmayın Allah aşkına mantıklı olun ya. Aynı yaya 150ye değilde 600e satsalar eibach çakma deyip onu alıp kullanacaksınız
![]()
Yay yaydır pıstırma kestirme olmadıktan sonra. En fazla sertlik yumuşaklık farkı olur, risk aynıdır eşit şartlarda. Coille yayı karşılaştırıp, yay kötü derseniz haklısınız o ayrı.
Eibach harika gerçektende , öyle deli gibi düşürmez ama TR şartlarına çok uygun buluyorum ben 3.0 mm prokitleri
Golf MKVII 1.6 Tdi
Apexi ler sert bi yaydır kuzenimde kullanırken öle sölemişti çıkardı hemen ,Caddye FK 5cm lik yaylarını aldık 6.5 fln cm dusurdu orjınal olmadıkları ıcın adamın dedıgı az bısı dogru yanı yalan degıl tamamen yazıldıgı gıbı değil yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)