Allah Rahmet Eylesin çok kötü bir olay :/
Printable View
Allah Rahmet Eylesin çok kötü bir olay :/
Allah kımseye yasatmasın boyle ölümler..kotu bır durum ne denılebılırkı..
çok üzücü bi durum gerçekten her ne kadar tanıyor olmasamda aynı okulda okuyor olmak bile etkiliyor insanı Allah rahmet eylesin hepimize ölümün hayırlısı nasip olsun.
Kaskolu dolanmistir bencede.dun yazmistim bu iste bisi var diye, kemerin yapabilecegi sey degil bu zaten sabit ve bedene yapisiktir kemer
iyide kaşkol dediğinizde yün yada kumaş sonucta ve kalın oyle keskin olabilcek bişey değil diye düşünüyorum.
kız arkadaşlarımızla gittiğimizde bizde karting çalışanları bayanların saçlarını toplatır varsa kapşon taktırır atkı falan kesinlikle taktırmazlardı. nedeninide açıklarlardı.
burda ihmal var sanırım birazda. yada toplattırdılar gene hareket halınde oldugu ıcın acıldı oyle dolandı. yazık.. çok üzücü allah kimseye göstermesin..
çok kötü olmuş Allah rahmet eylesin..
Kardesim 5 senedir go-cart calisani, bilenler bilir hangi pistte oldugunu falan..
Suan go-cart pistindeyim hatta, kardesimin patronlari ile beraber bi aracin arkasini askiya alip atki doladik, kayis koptu gitti.. sanirim o pisttekiler zincirli tip araclar..
Bence hata pist görevlilerinde, zaten atki fular uzun sac vs vs ile go-cart yapilmaz, musteri gelip fisini alirken uyarilir, saclari toplatilir kask icine aldirilir, fular atki küpe vs vs cikarttirilir..
Araclar rimo imis o pistte gördüğüm kadariyla, rimo güzel arabadir, güvenliksiz denilecek bi araç degil..
Emniyet kemerleri eger konuda bahsedilen gibiyse o kemerleri kendileri imal etmis yada ettirmistir, y seklinde emniyet kemeri zaten olmaz..
Ha bu arada normalde go-cartta da emniyet kemeri olmaz aslinda ama bizim insana lazim..
Ayrica atki da kafa koparmaz, boyun kirilir anlarim, boğulur anlarim ama atki kafa koparamaz ya..
Ince fular yada benzeri biseyse eger belki o sebep olabilir..
Allah rahmet eylesin diyorum..
Küçük çapli ve para öncelikli pistleri tercih etmemek gerek..
Kötü bir olay gerçekten Allah rahmet eylesin.
bone+kask+tulum+chest protector+eldiven olmadan gercekten cok sinsi bir spor go kart.
bunlar olmadan kimse bana kop kop kullandirtamaz go karti. Onu gectim yavas surerken kardesimin go kartina yandan cok siddetli olmasa bile caprmamla cocugun idrarindan kan geldigini bilirim.
Ecel işte nerde geliceği belli olmuyor yoksa emniyet kemerini boynuna taksa yine kopması zor insanın başının.
Allah rahmet eylesin