Emniyet kemeri govdeyi sabit tuttugu icin atkısı tekere dolanınca sonuç çok kötü allah rahmet eylesin
Printable View
Emniyet kemeri govdeyi sabit tuttugu icin atkısı tekere dolanınca sonuç çok kötü allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin bizim okuldandı arkadaş.
Allah rahmet eylesin. Kipanın oradaki karting sanırım. orada fazla hız yapmasıda mümkün değil. Ecel geldi mi geliyor demek..
haberlerde gördüm şok oldum resmen ya allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin.
zaten tehlıkelı alet bı de atkı vs ile gokarta bınmek..hey allahım ya..
ben de cogu kez yanıklara sahıt olmustum ama bunu ılk defa gordum....
Allah rahmet eylesin nasıl birşeydir bu Allahım.
Bu haberi televizyonda izledim Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok acı birşey.
bir kere virajda döndüm kaldım ve hemen hareket edemedim. arkadan gelen arkadaş sağlam vurdu ve bariyer lastiklerini aşıp kaldırıma çıktım. araçlarda çarpmayı absorve edecek hiç bir şey olmadı için çarpmanın bütün şiddeti koltuk ve oradan da belime geldi. 1 yıl kadar ağrısı zor geçti. o zamandır binmem.
Allah rahmetlinin ailesine ve sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun.
Üniversiteden bi hocamın yiğeniydi kendisi. Çok acı bi ölüm şekli. Duyunca çok kötü oldum.
Allah rahmet eylesin.
Allah ölümün de hayırlısını versin
eskiden mecidiyekoyde yol kenarında otopark şimdisinde rezidans yapıldı
ordaki karting pistnde bir arkadaş gazı takıı kalan bir kartngle pist aralığından yola fırlayıp aracın altına grmişti
ben yıllardır güvenmediğim istediğim kaliteyi bulamadığım için yapmıyorum
Go-Kart facias - Hrriyet GNDEM
ölüm şekli burada farklı bir şekilde belirtilmiş, kızın atkısı aracın aksına dolanmış, bence buradaki açıklama kemer açıklamasından çok daha mantıklı, kemerin çarpma şiddetiyle boyun koparma ihtimali çok zayıf.....
herneyse artık allah rahmet eylesin çok kötü bi durum :(
haberlerde atkısı lastiğe dolanıp öldü diye duymuştum sanırım .
tövbe yarabbi ya allah korusun aman yarabbim .. eğlenmeye giderken sonuç aman allah korusun allah rahmet eylesin iyi oldu konuyu açtığın dikkat etmek lazım
Allah rahmet eylesin.Allah yakınlarına sabır versin.
görgü tanıgı olayın emnıyet kemerı degıl kafa arkasındakı korumalıgın sungersız olup emnıyet yetersızlıgınden dolayı oldugunu anlatıyor ses kaydı yapılmıs emıneyet kemerı oldugunu bende dusunmeyenlerdenım bende go karta cok gıttım zaten emnıyet kemerını boynuna dolayabılmek terımını anlayamadım bı turlu pek byundan dolanabılecek gıbı degıl
en altta ses kaydı var
KAYNAK
Kaza yapan kzn kafas koptu
ses kaydında adamın anlattığı gibi kızın bindiği aracın kafa arkasında koruma pedi yok o sebepten dolayı olması mümkün arkasından vuranda nişanlısıymış yayaşanırmı o vicdan azabıyla arkadas allah kimsenin basına vermesin gerçekten feci bi ölüm allah rahmet eylesin...
olayın ılk goruntulerı.
http://www.youtube.com/watch?v=es7j5QPLGXo