Allah rahmet eylesin, çok üzücü bir durum..
Printable View
Allah rahmet eylesin, çok üzücü bir durum..
Allah rahmet eylesin... Kemer resmen jilet görevi görmüş yakınlarına allah sabır versin...
Allah rahmet eylesin.Kemeri kişi üzerinde denerken dikkatimi çekti Y şeklinde bir kemer kafa içinden geçiyor ilk defa öyle saçma bir kemer görüyorum alt tarafında boşluk olduğunda bir yere sertce çarpılınca insanın kafasının kopması doğal.Çok üzücü bir durum.
bazı kaynaklarda ıse soyle haber edilmis hangisi dogru bilemeyiz tabi;
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Çevre Mühendisliği bölümü 3'ncü sınıf öğrencisi Tuğba Erdoğan, (23) go-kart aracıyla arkadaşlarıyla yarıştığı sırada atkısının motor dişlilerine takılması sonucu kafası koparak hayatını kaybetti. (Haberturk)
İnanılmaz kaza öğle saatlerinde Sakarya'daki bir alışveriş merkezinin bahçesinde yer alan karting pistinde meydana geldi. Piste gelen Tuğba Erdoğan, arkadaşlarıyla birlikte go-kart araçlarından kiralayarak yarışmaya başladı. Bu sırada Erdoğan'ın boynundaki atkısı koltuğun hemen sağ tarafında bulunan motorun dişlilerine takıldı. Kafası kopan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kızın kask takmadığı da öğrenildi.
yanlış kemer kullanımı böle sonuçlara yol açabilir kemer pedi bu yüzden var ztn
arabada da aynı şekilde ergonomik ölçüler dışındaysanız yanı çocuk boyutlarında yetişkin kemeri kullanmak da aynı sonucu ortaya çıkarabilir özellikle ön koltukta
allah rahmet eylesin ztn o go cartların özellikle takla barlı ve kemerli olanarı güvenli değil
Allah rahmet eylsin sasırtıcı ve üzücü bi durum bende bi kac yıl once go kart kazası yapmıstım kask vardı kafamdan o fırlamıstı ama profesyonel bi pistti ve düzlükte bayagı hızlanmıstım
go kart aracı hızı ile olucak ıs değil bunun olması atkısının dişliye dolanması daha mantıklı geliyo
Allah yakınlarına sabır versin
allahım bu nasıl bişeydir yaa.
allah rahmet eylesin. çok kötü bir durum. allah yakınlarına sabır versin..
kask takmadı deniyor da, kaskın ne faydası olacak ki böyle bir durumda...
Allah rahmet eylesin , fotoğrafları görünce kanım dondu resmen...
Allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin :(
go-karta bi daha da gitmem artık
Gerçekten korkunç bir olay :( ALLAH rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin. çok üzücü bir durum.
burdaki haberde ise çarpmanın etkisiyle kaşkolun motora dolanması nedeniyle kafası koptu diyo
Go-kart pistinde aklalmaz lm! | GAZETE VATAN
allah rahmet eylesin, yakinlarına sabır versin...
Kötü bir ölüm :(
Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin. Düşünemiyorum o anda ordaki arkadaşlarının yakınlarının geçirdiği şoku..
boynuna sarılı olan atkısı tekere dolanmış diyorlar. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. Ecel hepimize ne kadar çok yakın bir kez daha görmüş olduk