Emniyet kemeri govdeyi sabit tuttugu icin atkısı tekere dolanınca sonuç çok kötü allah rahmet eylesin
Emniyet kemeri govdeyi sabit tuttugu icin atkısı tekere dolanınca sonuç çok kötü allah rahmet eylesin
STİ
allah rahmet eylesin bizim okuldandı arkadaş.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Allah rahmet eylesin. Kipanın oradaki karting sanırım. orada fazla hız yapmasıda mümkün değil. Ecel geldi mi geliyor demek..
Ne diyeyim insan evladıyım..
allah rahmet eylesin.
zaten tehlıkelı alet bı de atkı vs ile gokarta bınmek..hey allahım ya..
ben de cogu kez yanıklara sahıt olmustum ama bunu ılk defa gordum....
Allah rahmet eylesin nasıl birşeydir bu Allahım.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bir kere virajda döndüm kaldım ve hemen hareket edemedim. arkadan gelen arkadaş sağlam vurdu ve bariyer lastiklerini aşıp kaldırıma çıktım. araçlarda çarpmayı absorve edecek hiç bir şey olmadı için çarpmanın bütün şiddeti koltuk ve oradan da belime geldi. 1 yıl kadar ağrısı zor geçti. o zamandır binmem.
Allah rahmetlinin ailesine ve sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
eskiden mecidiyekoyde yol kenarında otopark şimdisinde rezidans yapıldı
ordaki karting pistnde bir arkadaş gazı takıı kalan bir kartngle pist aralığından yola fırlayıp aracın altına grmişti
ben yıllardır güvenmediğim istediğim kaliteyi bulamadığım için yapmıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Go-Kart facias - Hrriyet GNDEM
ölüm şekli burada farklı bir şekilde belirtilmiş, kızın atkısı aracın aksına dolanmış, bence buradaki açıklama kemer açıklamasından çok daha mantıklı, kemerin çarpma şiddetiyle boyun koparma ihtimali çok zayıf.....
herneyse artık allah rahmet eylesin çok kötü bi durum![]()
tövbe yarabbi ya allah korusun aman yarabbim .. eğlenmeye giderken sonuç aman allah korusun allah rahmet eylesin iyi oldu konuyu açtığın dikkat etmek lazım
Allah rahmet eylesin.Allah yakınlarına sabır versin.
görgü tanıgı olayın emnıyet kemerı degıl kafa arkasındakı korumalıgın sungersız olup emnıyet yetersızlıgınden dolayı oldugunu anlatıyor ses kaydı yapılmıs emıneyet kemerı oldugunu bende dusunmeyenlerdenım bende go karta cok gıttım zaten emnıyet kemerını boynuna dolayabılmek terımını anlayamadım bı turlu pek byundan dolanabılecek gıbı degıl
en altta ses kaydı var
KAYNAK
Kaza yapan kzn kafas koptu
olayın ılk goruntulerı.
http://www.youtube.com/watch?v=es7j5QPLGXo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)