Hiç üşenmedim yorumları tek tek okudum...
Kahve dunyası hic bir sekilde bayilik vermiyor...
Bi arkadas makara demis ama avm'lerin metrekare kira bedeli 1000k€ bu işede en az 3 metrekare yer istiyorlar...
Lokanta peskafe cig kofteci bu işlerin gecesi gündüzü yok.
Hasarlı araç işi sanayi esnafı olmadan mantıklı gelmiyor her ne kadar sanayide cevren olsada ucuz yollu çıkaramazsın...
Rentcar işide pek sıcak gelmiyor. Bir sürü kagit kürek isi vericen bi Hayirsiza arabayı icinden parça araklayanmi ararsın kaza yapıp birakanmi...
Araç al sat vw, Opel, Renault <dci serisi> bi ara vti fiyatlarını sormussun ama
gti-vti-vts piyasası genelde çakalların elinde oralardan zor ekmek çıkar. Sen amir memur halka hitab eden arac siniflarina yonel. 2. El araçta acelen olmayacak Orjinal ve paraya sıkışan Yada piyasadan anlamayan parası cok aklı kıt birinden denk getiricen yani kovalayacksin bulursun. Arkadaslarin dedigi gibi 20-25 lik iki araç Yada 45-50'lik tek araç Alman daha mantıklı. Boya makinası alsanda bu islerde illaki bayiye uğramanda fayda var. Amca teyze anne baba hepsinin üstünden alıp satabilirsin yılda kisi basına üc hak var. Baktn isler iyi gidiyor galeri isi yapan bi ahbabın vardır illaki oraya koyarsın aracı o işletme üstünden alir satarsın neyse vergisi ödersin, galericiyede sattığın araba bası atarsın 50-100 çorba parası hem adresin belli olur. 2. El alım satım isi mantıklı ileride sermayen artar yine baska bi iş yapacaksan yaparsın. Sonuçta araç al sat isini ek olarak yapan bir cok insan var.
Faizsiz haramsiz iş en guzeli, bırak seks Shop falan

seni bilmem ama az bi zaman sonra benimde asagi yukarı o civarda bi param olacak ama ötesi yok.... Tek atımlık kurşunum var vurdum vurdum yani o yüzden cok cebellestim bu konularda.... Hepimiz için hayırlısı olur insallah...