User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
206 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: İş fikirleri

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhat şimdi e-ticaret sitem var diyelim neden fırsat siteleri ile anlaşıyorum onu çözemedim?

şöylemidir gelbabagel.com sitem var. x ürününü y fiyattan satıyorum mesela akakce ve enucuz.com gibi sitelerle mi kontak kuruyorum?
    İphone de yakalo.co diye bi app var etrafimdaki coğu insan bunu kullaniyo akşam yemeğe cıkacaklar oraya bakiyolar eğlenmeye gidecekler oraya bakiyolar.
    O sitelerde öyle belki ben bişey ariyorum ama senin gelbabagel siteni bilmiyorum firsat siteleri genel oldugu için bakiyorlar ve yönlendirme usulu ordan sana geliyolar bu tarz olmasi gerekiyor

OBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç üşenmedim yorumları tek tek okudum...
    Kahve dunyası hic bir sekilde bayilik vermiyor...
    Bi arkadas makara demis ama avm'lerin metrekare kira bedeli 1000k€ bu işede en az 3 metrekare yer istiyorlar...
    Lokanta peskafe cig kofteci bu işlerin gecesi gündüzü yok.
    Hasarlı araç işi sanayi esnafı olmadan mantıklı gelmiyor her ne kadar sanayide cevren olsada ucuz yollu çıkaramazsın...
    Rentcar işide pek sıcak gelmiyor. Bir sürü kagit kürek isi vericen bi Hayirsiza arabayı icinden parça araklayanmi ararsın kaza yapıp birakanmi...
    Araç al sat vw, Opel, Renault <dci serisi> bi ara vti fiyatlarını sormussun ama gti-vti-vts piyasası genelde çakalların elinde oralardan zor ekmek çıkar. Sen amir memur halka hitab eden arac siniflarina yonel. 2. El araçta acelen olmayacak Orjinal ve paraya sıkışan Yada piyasadan anlamayan parası cok aklı kıt birinden denk getiricen yani kovalayacksin bulursun. Arkadaslarin dedigi gibi 20-25 lik iki araç Yada 45-50'lik tek araç Alman daha mantıklı. Boya makinası alsanda bu islerde illaki bayiye uğramanda fayda var. Amca teyze anne baba hepsinin üstünden alıp satabilirsin yılda kisi basına üc hak var. Baktn isler iyi gidiyor galeri isi yapan bi ahbabın vardır illaki oraya koyarsın aracı o işletme üstünden alir satarsın neyse vergisi ödersin, galericiyede sattığın araba bası atarsın 50-100 çorba parası hem adresin belli olur. 2. El alım satım isi mantıklı ileride sermayen artar yine baska bi iş yapacaksan yaparsın. Sonuçta araç al sat isini ek olarak yapan bir cok insan var.
    Faizsiz haramsiz iş en guzeli, bırak seks Shop falan seni bilmem ama az bi zaman sonra benimde asagi yukarı o civarda bi param olacak ama ötesi yok.... Tek atımlık kurşunum var vurdum vurdum yani o yüzden cok cebellestim bu konularda.... Hepimiz için hayırlısı olur insallah...
    BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!

Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esnaf olarak tavsiyem bir süre beklemedinizdir. şuan piyasalar çok berbat sıcak para dönmüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç üşenmedim yorumları tek tek okudum...
    Kahve dunyası hic bir sekilde bayilik vermiyor...
    Bi arkadas makara demis ama avm'lerin metrekare kira bedeli 1000k€ bu işede en az 3 metrekare yer istiyorlar...
    Lokanta peskafe cig kofteci bu işlerin gecesi gündüzü yok.
    Hasarlı araç işi sanayi esnafı olmadan mantıklı gelmiyor her ne kadar sanayide cevren olsada ucuz yollu çıkaramazsın...
    Rentcar işide pek sıcak gelmiyor. Bir sürü kagit kürek isi vericen bi Hayirsiza arabayı icinden parça araklayanmi ararsın kaza yapıp birakanmi...
    Araç al sat vw, Opel, Renault <dci serisi> bi ara vti fiyatlarını sormussun ama gti-vti-vts piyasası genelde çakalların elinde oralardan zor ekmek çıkar. Sen amir memur halka hitab eden arac siniflarina yonel. 2. El araçta acelen olmayacak Orjinal ve paraya sıkışan Yada piyasadan anlamayan parası cok aklı kıt birinden denk getiricen yani kovalayacksin bulursun. Arkadaslarin dedigi gibi 20-25 lik iki araç Yada 45-50'lik tek araç Alman daha mantıklı. Boya makinası alsanda bu islerde illaki bayiye uğramanda fayda var. Amca teyze anne baba hepsinin üstünden alıp satabilirsin yılda kisi basına üc hak var. Baktn isler iyi gidiyor galeri isi yapan bi ahbabın vardır illaki oraya koyarsın aracı o işletme üstünden alir satarsın neyse vergisi ödersin, galericiyede sattığın araba bası atarsın 50-100 çorba parası hem adresin belli olur. 2. El alım satım isi mantıklı ileride sermayen artar yine baska bi iş yapacaksan yaparsın. Sonuçta araç al sat isini ek olarak yapan bir cok insan var.
    Faizsiz haramsiz iş en guzeli, bırak seks Shop falan seni bilmem ama az bi zaman sonra benimde asagi yukarı o civarda bi param olacak ama ötesi yok.... Tek atımlık kurşunum var vurdum vurdum yani o yüzden cok cebellestim bu konularda.... Hepimiz için hayırlısı olur insallah...
    şeytan ayrıntıda gizlidir...

midyat, seyfo dalın!!!!

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sex shopta iyi para varmış bir arkadaş önermişti benim kide tek atımlık kurşun yağdırmasamda doldurmam lazım... Bütün esnaf abilerim sıcak para sıkıntısını anlatıyor bu ara

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde elektronik sigara almak için biraz arama yaptım ve yabancı bir firmanın bayilikler verdiğini gördüm. yurt dışında firmaya ait shop ların resimli örenkleri vardı. küçücük dükkanda şık bir dekor ile güzel vitrinler yapmış ve ürünleri pazarlıyorlar. bu ürünlerin aksesuar, yedek parça ve likid dedikleri aromalarını satıyorlar. ürün fiyatlarının uygun olması sermaye için avantaj. bu güne kadar güvendiğim bir yatırım alanı olmadı ama bunun arkasında sigarayı bırakmak gibi ciddi bir sıkıntının giderilmesine yardımcı olmak var. düzgün bir semtte düzgün bir dükkan ile ekmek çıkar gibi geliyor bana.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla babam 30 senelik ''gerçek anlamda'' esnaf , gerek dolmuşçuluk , gerekse zamanında bitpazarında beyaz eşya işi yaptı , şimdide spot eşya işi yapıyor , çok şükür işleri iyi ama bana hep oku oğlum ticaret bitmiş , esnaflık bitmiş der durur...Artı olarak zamanında dolmuşçuyken saygı sevgi , büyüğü küçüğü bilme adap vardı , şimdi ortalık o.cocuklarına kalmış diyor
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde elektronik sigara almak için biraz arama yaptım ve yabancı bir firmanın bayilikler verdiğini gördüm. yurt dışında firmaya ait shop ların resimli örenkleri vardı. küçücük dükkanda şık bir dekor ile güzel vitrinler yapmış ve ürünleri pazarlıyorlar. bu ürünlerin aksesuar, yedek parça ve likid dedikleri aromalarını satıyorlar. ürün fiyatlarının uygun olması sermaye için avantaj. bu güne kadar güvendiğim bir yatırım alanı olmadı ama bunun arkasında sigarayı bırakmak gibi ciddi bir sıkıntının giderilmesine yardımcı olmak var. düzgün bir semtte düzgün bir dükkan ile ekmek çıkar gibi geliyor bana.
    Bu olay sigara şirketleri vs. tarafından bastırılmazsa çok fena patlama yapıcak bence çevremde gittikçe yayılıyor. Düşünülebilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında uzun zamandır var olan bir ürün ama hep internet üzerinden satıldığı için insanlar görmeden incelemeden karar vermeleri zor olduğu için tercih konusunda kararsız kalan olmuştur benim gibi. sigara bırakma konusunda devletin sürekli teşfik edici ilan ve faaliyetlerini düşünürsek sigara şirketleri pek etki edemez diye düşünüyorum. yeterki bu ürünlerin daha zararsız olduğu ve gerçekten sigarayı bırakmaya destek olduğu kanıtlansın.

Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay sigara şirketleri vs. tarafından bastırılmazsa çok fena patlama yapıcak bence çevremde gittikçe yayılıyor. Düşünülebilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kişisel olarak satıyorum elektronik sigara. istanbul tahtakaleden alıyorum. piyasada 150 den başlıyo tam set olanlar likit, şarj aleti vs. 180e kadar gidiyo. ben 130a veriyorum ve satmak içinde hiç bir çaba harcamıyorum. benzinliğe girdiğimde, avm ye girdiğimde kısaca gittiğim her yere elimde giriyorum ve günde 2-3 tane satılıyor. çokta büyük bi sermaye gerekmiyor.

birde annem ve ablam kimyager. likitide tutturabilirsem az çok para kazanmış olucam sanıyorum.

birde arkadaşımın 100 kadar elektronik sigarasına polis gerekli belgesi olmadığı için el koydu. yakında daha da çok zorlarlar diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joyetech diye bir marka var acaba tahtakalede bulma imkanımız var mı?

Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kişisel olarak satıyorum elektronik sigara. istanbul tahtakaleden alıyorum. piyasada 150 den başlıyo tam set olanlar likit, şarj aleti vs. 180e kadar gidiyo. ben 130a veriyorum ve satmak içinde hiç bir çaba harcamıyorum. benzinliğe girdiğimde, avm ye girdiğimde kısaca gittiğim her yere elimde giriyorum ve günde 2-3 tane satılıyor. çokta büyük bi sermaye gerekmiyor.

birde annem ve ablam kimyager. likitide tutturabilirsem az çok para kazanmış olucam sanıyorum.

birde arkadaşımın 100 kadar elektronik sigarasına polis gerekli belgesi olmadığı için el koydu. yakında daha da çok zorlarlar diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ego alıyorum ce6 ve 4 modelini. açıkçası tahtakeleye bi kere bile gitmedim, telefonla iletişim kuruyorum toptancıyla 1000 tl lik ürün aldım ve sıkıntı yaşamadım. istiyorsanız numarasını vs. verebilirim.

birde yüzde 15-20 lik bi pay bozuk çıkabiliyor dedi toptancı. alacaksanız üşenmeyin hepsini tek tek deneyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgileri pm alabilirmiyim. ayrıca ce6 ya ait birden fazla seçenek var ve fiyatlar 200 +. yarın gidip yerinde incelemek istiyorum. tşk.

Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ego alıyorum ce6 ve 4 modelini. açıkçası tahtakeleye bi kere bile gitmedim, telefonla iletişim kuruyorum toptancıyla 1000 tl lik ürün aldım ve sıkıntı yaşamadım. istiyorsanız numarasını vs. verebilirim.

birde yüzde 15-20 lik bi pay bozuk çıkabiliyor dedi toptancı. alacaksanız üşenmeyin hepsini tek tek deneyin

waleska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çine gidin.bir marka yaratarak saat ürettirin.Her yer saat tanesini 1 liraya mal edersin..net.Sonra saatçilere 5 er liradan toptancılığını yapabilirsin..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joyetech diye bir marka var acaba tahtakalede bulma imkanımız var mı?
    joyetech çin malıdır, italyan malı olan vapor mania ego yada ce6-4 cihaz+şarjı+dekang likit (tüm aromalar) vs 10 gunde garanti,100 tl den veririm isteyen olursa...diğer markalarda var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı waleska Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çine gidin.bir marka yaratarak saat ürettirin.Her yer saat tanesini 1 liraya mal edersin..net.Sonra saatçilere 5 er liradan toptancılığını yapabilirsin..
    1 liramı masrafların olacak malları ülkeye sokman için vergiler vs ler sermaye belli o iş zor bence

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az once wc de aklima geldi hepimizde bi araba sevdasidir gidiyo ve herkezin hayali bi oglum olsa hemen direksiyon basina gecircem yfaktan baslasin falan peki cocugunuzun ayaginda araba tipinde bi ayakkabisi olsa nasi olur?
    Honda EG ayakkabi

Hatta bira daha abartalim s2000 terlik yada sandalet vs nasi olur ?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayakkabı maliyeti bildiğim kadarıyla maliyetli bir iş ayak sağlığı gerçekten çok önemli ucuza kaçmamamız gerekir diye düşünüyorum çok para gerektire bilir ama araştırmak lazım...

waleska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 liramı masrafların olacak malları ülkeye sokman için vergiler vs ler sermaye belli o iş zor bence
    Herşey dahil 1 tl Komik rakam fakat sadece saatin maliyeti çok yaptırıldıgında cokda cuzi rakamlara mal olabiliyor.Araştırılası..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)