BRS852 Nickli arkadaşım konuyu başından beri takip ediyorum benim nacizane fikrim en baştada belirttim sakın esnaflık işine yada bilmedigin işe sakın ama sakın girmemelisin yani hayali ihracata gerek yok elindeki paranı mındar edersin tekrar diyorum al paranın yettigi kadar limitlerde al ama büyüte büyüte devam et hayırlısıyla hem binersin hem satarsın hemde normal işin vardır. 1.si kadron yok 2.si piyasa bilgin yok 3.sü yeni yeni işler yapmak için fikir beyan ediyolar pazarını bilmiyosun nerden alınır nereye satılır o işler ole 3 e al 5e sat gibi kolay degil 4.sü başında sabah akşam durup koşturcakmısın normal düzenli maaşın varken yanlış anlama beni sakın textil demişler textil işinde birileri batıcakki piyasaya mal çıksın digerleri zaten ithal ihracat vs restaurant demişler anlatmaya çalıştım ki benim aile meslegim biz bu işi hem alakart hem toplu olarak yapıyoruz yani dedigim gibi sen boşver al kardeşim arabanı ufak tefek oyna bazılarıyla öok parçalanmadan hem bin zevkini al akarı yok kokarı yok mal gene senin malın günümüzde arabaların çogu kredili illaki araba düşer buda konuyla ilgili son yorumum gene textil dersen dedemler yapıyorlar keleş textil unsual jeans erol textil yardımcı olurum restaurant bizde var ondada dedim ama düşün tabi..
Sebat et lokantaları öz eniştemin yemek işi yapmayı düşünmüyorum tekstil işinide bugün bir abimin yanına gittim avrupa birliğinden doayı emitasyon yani çakmacılara paras+mal toplama cezası kalkıp direk 3 yıl hapis cezası gelecekmiş şu aralar beklemeni öneririm dedi illa textil yaparım diyorsan çocuk giyime gir serileri biraz maliyetli olur çok olduğu için başında durur kovalarsın suan al sata devam edecegim bir süre daha arastırmaya devam edip
sigorta şirketlerinin ihalelerini kovala , çok uyguna araçlar düşüyor
ötneğin : https://pertarac.anadolusigorta.com.tr/liste.php
İstanbul Kartalda ki, Cafe-Restaurantımızdaki %50 ortaklığımız var, 60.000 TL ye hissemizi satabiliriz..
detay isterseniz pm atarsınız.
Emre Kalkan
Bildiğim kadarıyla pert araçları ihalelerine giren sabit belli başlı adamlar var bu adamlar ihaleye girdiğindenaraçları bunlardan baskası almasın diye degernden fazla verdkleri bile oluyormuş doğru mu acaba ?
leonun tavanı ezik ezik olmasa sadece tavanı 3000 bin eder.
kapılarda dolu vaziyette 1500 tl
pek para toplamaz bu araç ancak 7500 tl alman gerekliki bir işe yarasın.
kartalpertde bu aracı sigortadan tahminen 8 - 9 bin gibi bir rakama almıştır.
ayrıca hurdaya çıkarmak için ÖTA 1000 tl gibi bir rakam istiyor.
hasar kaydı- pert kaydı OLMAYAN araçlardan temiz kar edebilirsiniz. toplamadan hasarlı vaziyette satarsınız![]()
team.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)