sex shop olabilir. 50k ya ciddiyim ;)
Printable View
sex shop olabilir. 50k ya ciddiyim ;)
yıkama işini 5-6 yıl yaptık 2004-2010 yılları arasında 2 iş yerimiz vardı bi yer sadece yıkama diğer dükkanımız kuaför-detay temizlik vs.vs... idi çok güzel paralar kazandırdı bize.. herşeyden önce sağlam 3-4 elemanın olucak Yıkamayı herkez yıkar.. ilacı-köpüğü sıkar geçersin önemli olan araç silme ve kurulamada o işte çok titiz ve her aracı aynı tempo ve özenle kurulaman ve temizlemen lazım, ben işimin başında dururum sürekli kontrol ederim diyorsan yıkama işine gir derim.. + olarak çevrene güvenerek iş yapmanı önermem gelcek olan zten gelir sen yeni müşteri yei potansiyel toplamaya bakıcaksın yaptığın işle.
Çevreme güvenmiyorum kesinlikle kendim işimin başında durucam.. Bu arada kız istemeye gittgmzde sorucaklar ne iş yapıyorsunuz sex shopum var hahaha
çanakkale de babamın bir arkadaşı bu sektorle uğraşıyor. Şuan gerçekten durumu çok iyi hatta ıkıncı subesını açmak için bizim kiralık bir evımız vardı onu istedi de vermedık :D kendı demıstı sırf ınternetten aylık 5000 tl kadar sıparıs gelıyormus bir ürün en az %20 kar bırakıyormus zaten alan müşteri kesimi o paraya acımaz bence :)
araç alım satımda vergi gelmiyor mu 1 sene içinde 2 veya daha fazla alım satım yapınca?
İkinci el al satın civisi çıktı gibi , Hemen hemen elinde parası olan az çok arabadan anlayan araba alıp satmaya bakıyor. İkincisi ise artık insanlar uyandı çoğu piyasayı takip ediyor ***** siteye bakıp fiyat koyuyolar, düşük fiyatli araç geliyomu muhakkak geliyor ama bu işin devamlılığı ne kadar ? Devlet yılda 3 araba diyor, (yanlış olabilir ) bu durumda firma açmanız gerekicek bu sefer araç başına 150-200 vergi çıkcak 200 lira'da iç dış temizliyi tampon boyatma var , satılmaz ise pazarlara gidiyim diyceksiniz girişe bi para araba oraya gidene kadar benzin kafadan +500 lira koyuyor. Sonra dışardan kolay duruyor ama ciddi anlamda yıpratıcı bi iş internetten bulma süreniz var sonra bulduğunuz aracı gidip görme evresi , ustaya baktırma , dediklerinden farklı şeyler çıkma süreci sinirlenme , atarlanma evresi , zaman kaybı , diyelimki diğer herşey yolunda gitti satıştaki evrak eksikliği var hadi diyelim aracı aldınız bu sefer sergileme süreci gerekiyor , gelen müşteriye gösterme begenmeme durumu olabilir zaman kaybı , müşteri gelip gördü aracı beğendi tekrardan satış için ustaya gösterme evresi vs. vs. vs. birde 50bin tl ile yapılcak bi iş değil bence en az 100-150 bin gerekir süreklilik açısından . 25-25 iki araç alsanız maksımum 3.000Tl kazanırsanız tabiki satılma sürecini düşünmek gerekir. Tabiki doğru bi araç için bu rakamlar kazanılınır. Birde aracın elde patlama yada nakite çevireyim dönemide var.
Konu kirliliği yaratmayım ben de bir soru sorucam aramızda çanakkaleliler vardır iskeleye yakın çift tarafa bakan bir dukkanımız var ben oraya pilavcizade den franchising alıp işletmek istiyorum sorum şu siz istanbul da yaşayan arkadaşlar pilavcızade'ye ne kadar gidiyor ya da beğeniyormusunuz çanakkale de bu sektör'de büyük açık var.Genellikle çanakkale de yaşayanlar ya istanbuldan öğrenci gelen ya da istanbul dan tatile gelen kesim yani istanbulla illa bi bağlantıları var işte bu yuzden marka istiyorum pilavcızade iyidir orada yiyelim derler mi
bu arada dukkanımız da bu
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...11634708/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14301110/detay
Birde bu aralar ömür plazının içindeki final otomotiv ilanları dikkatımı çekiyo, yandal olarak hasarlı araç satışı yapıyolar ama dikkatimi çeken araçlarda komık kazalar tampon kırma - far kırma , sürtme vs. ve takip ettiklerim araçların içerisinde fiyatları uygun yazıyolar bayada araç satıyolar. Aklım gelen sorular ; Araçları gerçekten bu halleri ile çok ucuza mı buluyolar - Yada bi şekilde cıtırdan toplayıp bu kıvama getırıyolar - yada kendilerini bu bölgeleri yaptırıp neden satmıyolar normal bi araç satışı gibi ?
Konuyu takip ediyorum. Bu iş aklıma biraz yatar gibide hiç bilgim yok. Hani sohbeti yapılan/yapılacak bir konuda pek değil. Yani hiç birbirinden şişme bebek, kaydırıcı filan tavsiyesi alan görmedim, duymadım:D. Bu tip bir yerede girmedim. Piyasası çok gizli bu işin :), ne kadar kazandırır kestirmek zor.
İşte olay orada bitiyor kimse tavsıye almıyor alamıyor haliyle fıyatlardan bı haber kalıyor ne tutturursan kar. Zaten bu işler netten pazarlanıyor ülkemiz de bu cınsel baskı varken pek zarar edıcegını sanmıyorum. Misal ben büfeciyim o doğal çaydır haptır onları satıyorum inan yetiştiremiyorum su sıralar :) bi de kucuk bir ilçe de yasıyorum yanı sattıgım kısılerı tanıyorum utana sıkıla da olsa alıyorlar. Sex te yemek içmek gibi bir zorunlu ihtiyaç yanı bu sektor hıc bır zaman bitmez
abi pilavcızade için harcadığın franschising bütçesi ile daha güzel şeyler yapılabilir eminim. ayrıca forum çanakkale açıldığında bu franschisinglerin hepsi orada olacak ve bilirsin tüketici daha iyisini bulunca eskisini terkeder.Çanakkale'deki Tansaş - Kipa hikayesinde olduğu gibi.
Bende de bu aralar bişeyler düşünüyorum. Bir beyin fırtınası yapalım istersen senle Çanakkale için. :D
edit: sizin dükkanın bulunduğu yerde çok ara sokak yav. Heleki Kızılay'a bakan taraf ölü gibi.
yapalım valla fikirlere açıgım :) kızılay'a bakan taraf biraz ölü, ama dukkanın buyuk kısmı orada. zaten yakın zaman da trafıge kapanıcak o yol o zaman rahatlıycak orası,ama cokta olu bı yer değil aslında o sırada dershane de var. cıft tarafa bakması ıyıdır :) obur tarafa bakan yeri acık bırakıp, sıgara ıcilebilen yer olarak tasarlamayı dusunuyorum. ama ne iş yapıcam onu bılmıyorum :) su an en mantıklısı pilavcı olarak gozukuyor cunku canakkale de bı tane bıle yok
İlanlara bende dikkat ettim hakikatten kar yapıla bilecek araçlar ama oranın esnaflığı ile ilgili çok kötü şeyler duydum herşey olabilir o gösterdiğim leon ile ilgilide motor janjtlar ve bir çok parça sağlam bence kar yaptırır ama çok bir kar yaptırmaz ve uzun zamaa yayıla bilir gibime geliyor
Bu araçtan bir ekmek yenilecekse , o galeri yer zaten , size bırakmaz buna emin olun :) Yada en kötü ihtimalle o araç ekmek bırakacak bir araç olsa , kendisi yaptırır satar , veya direk bir galerici arkadaşına paslar 1 liraya falan...Yani zor iş bu , hasarlı araba işi...Nacizane tavsiyem ***** sitede arama yaparken , sahibinden ilanlara bakın :)