CAN SİMİDİ diye bir firma var, geçen görüştüm adamlarla, 45-50 bin Tl ye gelip dükkanı anahtar teslim veriyorlar size herşeyiyle düzenliyorlar.
Bir araştırın güzel iş gerçekten... Kendi dükkanınız veyahut merkezi biyerde uygun fiyatlı bi dükkan kiralarsanız, benim dediğim yeri bi arayp görüşün.
Emre Kalkan
sezonluk işler kardeşim örneğin yazın malını kışın alacaksın kışın malını yazın alacaksın. yazın parmak arası terliği pazarlıcaksın tanesi kışın başında 1 liraya kadar düşüyor yatırıyorsun paranı yazın 2.5 liradan satıyorsun ama dediğim şu paraya sıkışmıcayacaksın o anda dolandırıcılık bize gelmez
valla bende koptum
GOT DİESEL&TORK
anladım abi dediğin gibi her sezon başka şey satılacak bide onun beklemesı falan var uzun soluklu bi iş değil
bana sabit bir iş lazım cafe mağaza tuning gibi ama cafeye gücüm yetmiyor franc. işine girsen 150-200bin lazım toptan ürün işine mi girsem ne yapsam bilemedim walla...
10 krktr... basit iştir
http://cansimidi.com.tr/
Emre Kalkan
arkadasım ilk hit oldugu zamanlarda başladı bu işe yürüdü gitti valla,oturdugu yerden ajandayla iş yapıyor 1 kuruşta indirim yapmaz pazarlık sıfır,otellerdeki resepsiyonları bağladı halada bağlıyor,gelen müşterilere ordaki cocuk odamız yok ama yakınlarda temiz evimiz var isterseniz bıraz daha uyguna orayı verelim bağlama vs elemana daire başı 20tl tamam,ama merkezi her semtte evi var o şart bu işte.
koniks.com bi araştır istersen ilginç iş fikirleri bulabilirsin
Giyim işine şu şekilde de girebilirsin diye düşündüm hani bir marka satmak değilde,butik olarak açabilirsin.Kira+giderler+toptan aldığın kıyafetler vb.
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
Belki çok yayıldı ama hala çok olmadığı yerler var. Çiğköfteci. Yanılmıyorsam maliyet 10-15 tl küçük bir dükkanın. 40 a güzel bi değişik yer yapılabilir. Tamamen çiğköfteci bakımından boş bir yere.
Arkadaşım Ümraniyhede açtı çevrede çiğköfteci var. Ama iyi para bırakıyor diyor ve daha çok yeni 1 ay olmadı. Ve kar oranı hiçte fena değilmiş.
Arkadasım günlük daire işini yapıyor 27 tane dairesi 3 tane personeli var ancak devlet düzenleme getiricek ve kiraladıgınız dairelerde yada sitedeki apartman sakinleri size farklı gizle bakıp farklı yorumlar getircekler haliyle giren çıkan belli olmadıgı için..
hasarlı araç işine gelince kayıtlı araba satmak zor ancak piyasada 70 liralık boyasız arabayı hasar kayıtlı 50 55 liraya satıcaksınki insanlar rehabet etsin...
ps3 cafe gecen gündüzün yok tek başına yapman imkansız vucut kaldırmaz..
restaurant cafe işinide anlattım ilk msjımda ama genede düşünürsen yardımcı olurum diyorum bizde tekirdag ali köftecisinin bayiileri var istersen sanada bunlardan kurarız ama personeli vergisi ssk sı aşçısı kirası stopajı vs vsbir işin varsa düzenli gelirin araba al sat hem binersin hemde binerken satarsın umarım yardımcı olmuşumdur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)