Arabasına göre değişir bu koku,araç eğer rolling aracı ise hafiften benzin kokusu iyidir motive eder,eğer gündelik araç ise turbo sakız aromalı çakma kızkulesi marka parfüm kokusu yada mango kokusu tercih edilebilir.
Arabasına göre değişir bu koku,araç eğer rolling aracı ise hafiften benzin kokusu iyidir motive eder,eğer gündelik araç ise turbo sakız aromalı çakma kızkulesi marka parfüm kokusu yada mango kokusu tercih edilebilir.
Attardan gerçek vanilya alıp polen filtresine atıyorum. Bi kerede kendim portakal mandalina limon greyfurt kabuğundan esans yapıp polen filtresine koyup kullanmıştım. Aslım hastası veya kokuya alerjisi olanlar bile rahatsız olmuyor aksine bu kokuyu soruyor. Kahve kakao çekirdeği yapanlarda var denemedim onları.
A-101'de satılan Kokulardan kullanıyorum arabamda mango 5 liramı ne arabanın icini felaket kokutuyor asırı memnunum tavsiye ederim..
Temsili bi resim gösterim sekli semali böyle
![]()
Opette denk geldim aldım geçen 5 liraya bargello marka kavanozun içinde gibi aynaya asılıyor. Mükemmel. Hatta 10 tane aldım sonrasında stokladım.
Bu aralar favori kokum bu Areon bao-bao... Hem inanılmaz güzel kokuyor hemde köpeksever olduğumdan hoşuma gidiyorhemde 3 tl mi ne.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)