usa bayraklı olanı yıllar önce daha kimse bilmezken kullanıyodum sadece kokusu icin cunku belli bi zaman sonra kokusu alışkanlık yapıyor dikiz aynası yerine silcek kolu, sinyal kolu, arkaya, bagaja yada aracın çeşitli yerlerine koyuyodum.
mango kokusuda guzel aslında ancak her aracta olan dandiklerden diyil bi marka vardı ismini unuttum o baya iyidi
bu arada siyah renk little treeste fena diyil black ice yazan.
usa bayraklı olanı yıllar önce daha kimse bilmezken kullanıyodum sadece kokusu icin cunku belli bi zaman sonra kokusu alışkanlık yapıyor dikiz aynası yerine silcek kolu, sinyal kolu, arkaya, bagaja yada aracın çeşitli yerlerine koyuyodum.
mango kokusuda guzel aslında ancak her aracta olan dandiklerden diyil bi marka vardı ismini unuttum o baya iyidi
bu arada siyah renk little treeste fena diyil black ice yazan.
hiç bir yazıyı okumadım.Sadece amerikan bayraklı koku olayının geçtiğini gördüm bi cümlede.
ıphone kullanıyosunuzu falan filan geçtim.Siyasi ve tarihi tek bi cevap vericem.
Amerikan bayraklı kokuyu aracına asmayıp,yanında kızla arabada veyahut mekanda,olmadı en kötü tekken evde vs,
son zamanlarda six days wars(6 gün savaşlarını) deli gibi dinleyenler online'mıyız?
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Havaların ısınmasıyla, benim arabanın kapısını açınca mis gibi deri döşeme kokusu geliyor.
Çok az arabada bu kokuyu duyabildim.
Hastasıyım.
Düz adam___
Şu konuyu 6 aylık ban açılınca tekrar okudum tek kelime kötü söz söylemeden ekstra saygı çercevesinde yorumlar yazmışım ne babadan oğula nesilliğimiz kalmış ne g.t kıllığımız kalmış ne bordo klavyeliliğimiz kalmış bunları yazan adamların ne iş yaptığımla kim oldugumla alakalı en ufak bir bilgisi yok anladım ki insanlara düzgün cevap vermiceksin , ülkedeki temel problem sağcısı solcusu akplisi chplisi herkes birbirini yaftalama öteleme aşağılama peşinde, o kadar yazılmış adam akıllı yorum yapan bi sen olmuşsun birader helal olsun aynı kafada olduğum en azından bi kişi var bu da bişeydir.
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Şu konuyu 6 aylık ban açılınca tekrar okudum tek kelime kötü söz söylemeden ekstra saygı çercevesinde yorumlar yazmışım ne babadan oğula nesilliğimiz kalmış ne g.t kıllığımız kalmış ne bordo klavyeliliğimiz kalmış bunları yazan adamların ne iş yaptığımla kim oldugumla alakalı en ufak bir bilgisi yok anladım ki insanlara düzgün cevap vermiceksin , ülkedeki temel problem sağcısı solcusu akplisi chplisi herkes birbirini yaftalama öteleme aşağılama peşinde, o kadar yazılmış adam akıllı yorum yapan bi sen olmuşsun birader helal olsun aynı kafada olduğum en azından bi kişi var bu da bişeydir.
Not: alıntıyı becerememişim mecburen bi daha attım
Başlığa gelip ''Amerikan bayraklı kokudan rahatsız olmuyor musunuz'' diyerek insanları kışkırtan sendin. Şimdi laf kalabalığı yaparak haklı olduğunu mu iddia ediyosun.
Little Trees üşenmemiş, Türk bayraklı olanını üretmiş. Dileyenler onu asıp ithalata katkı verebilir, hatta kokusu bitince gocunmadan koparıp çöpe atarlar; tam olur.
not: Birazdan şikayet edeceğim bu ürünleri. Bayrak kanununa aykırı diye biliyorum. Araştıracağım.
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sen diyince actim 2016 yorumlarini okudum benim gibi dusunen kardeslerim abilerim varmis hepsine bastim artiyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)