Kendi kullandığım parfümü sıkarım genelde; issey miyake veya gio. Bir de lavanta tozuna bayılıyorum, bu nikah şekerlerinde olanlardan, Arada serpiştiriyorum)
MR.EVO53
bugun amerikan bayrakli little trees yuzunden cevrildim. arkamda cevrilen 4 arabadada amerikan bayrakli vardi. cifte vatandasmisiniz diye sorup sökün onu dediler hos sökmedim ama baya bir sektirdiler amerikaya. bilginize..
O amerikan bayraklı koku takanları, anlamıyorum ben zaten. Çoğu da kurumuş, öyle popüler süs diye takıyor, anlı şanlı Türk bayrağımız varken, ilin paçavrasını göz önüne koymak saçma.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Bu little trees'lerin daha fazla çeşitlerini nereden bulabilirim acaba, sitesinde baya fazla çeşit var çünkü
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Konu açılmışken söyleyeyim bende o amerikan bayraklı kokudan rahatsız oluyorum yani markaları boykot edelim bilmem ne diye bir derdim yok kendimde iphone kullanıyorum ama dikiz aynamda kocaman amerikan bayrağıyla dolaşmakta istemem hiçbir amerikalınında kokusu güzel olsa bile türk bayraklı kokuyu aynasına asmayacağından eminim ayrıca arabası alman diye alman bayrağı renklerini italyan diye italyan bayrağı renklerini panjuruna vs sticker gibi yapıştıranlarıda hiç anlamıyorum ve rahatsız oluyorum.
Ben de bu yaklaşımı ucuz milliyetçilik olarak görüyorum. Bahsettiğiniz detaylar gayet naif uygulamalar. Amerikan bayraklı koku asınca ya da Alman aracına sarı kırmızı bir aksesuar ekleyince Türklüğümüzden eksiltmiyoruz.
Yani iPhone'ları geniş geniş kullanırken sorun yok, heriflerin her türlü simgeleşmiş ürününü kullanırken yine sorun yok. Ufacık bayrak ya da yapıştırma görünce ''Vay efendim neden Türk bayrağı değil de falanca bayrağı''.
Ayrıca bayrağımız yasalarla korunmakta. Olur olmaz her yerde kullanmaya kalkarsanız bazı yasal yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)