Şu kokuyu amazondan biri çeksin parasını peşin verelim![]()
LT İnvisi denedim ilk taktığımda 1 hafta çok yoğun hatta burun direğini sızlatacak kadar kokuyordu yavaş yavaş etkisi gittikçe daha güzel kokmaya başladı gayet güzel.
Glade Plugins Car Air Freshener Starter Kit New & Adjustable Fragrance Settings | eBay
mal 6 dolar shipping 21 dolar anasını satym.
Daha önce başka konularda da yazmıştım, amerikan bayraklı koku kullanan arkadaşlar araçlarına amerikan bayrağı asıp gezmekten rahatsız olmuyorlar mı ?
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
bende parfüm takıntısı olan bir insanım ne yapsam bostu ama şimdilik Nargile tütününden az bir sekilde araba koyuyorum uzun süre de gidiyr,denemenizi tavsiye ederim
Répertoire Oda Spreyi Marin & Boisé (Deniz & Doğa) 500ml
Üzerine bir koku yok benim için![]()
sen alman arabası ile gezmekten rahatsız olmuyormusun ? Veya amerikan telefonu kullanmaktan ? Bilgisayarı bulan amerikalı bir eşcinsel.Bilgisayar kullanmaktan rahatsız olmuyormusun ? Facebook whatsapp ve instegram amerikalı bir yahudinin , bunları kullanmaktan rahatsız olmuyormusunuz ? Mesela amerikan filmi izlemekten , amerikan muzikleri dinlemekten rahatsız oluyormusun..
Bence birdaha düşün sordugun soruyu...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Güzel bir çilek kokusu aramaktayım. Chemical Guys Strawberry Margarita nasıl bir kokudur? Kullanan veya kullanmış olan varmıdır?
Ben amerikan bayraklı koku asıp jant yay film yapıp piyasa yapanlardan gıcık kaptığım için görünmesini sevmiyorum
Amerikan bayraklı koku +hp kankaaaaa
Olay kokuyu amerikanın yapmış olması değil aynı firmanın çam ağacı şeklinde olanı da var ondan takılabilir, sen müziklerini dinlemiyor musun tarzında bir çıkış açıkcası çok komik. Eğer müzik amerikan milliyetçiliği yapıyorsa tabi ki dinlemiyorum lakin onun dışında müzik evrensel bir olgudur neden dinlemeyeyim araç kokusundaki amerikan bayrağı ile ne alakası var bu durumun? Ben size amerikan kokusu neden kullanıyorsunuz mu yazmışım yoksa neden amerikan bayrağı taşıyorsunuz mu yazmışım? Amerikan telefonu da kullanırım arabasına da binerim ama hiçbir zaman üzerimde amerikan bayrağı taşımam bunun milliyetçilikle vs alakası yok, ben amerikalıların almanların yaptıklarını kullanmayın demiyorum kullanın ama en azından bayrağını da arabanıza asmayın üzerinize bayrağını tişört olarak giymeyin diyorum ki ikisinin aynı şey olmadığının siz de farkındasınız. Globalleşen dünyada elbette farklı milletlerin ürettikleri çeşitli endüstriyel ürünü kullanmak zorundayız. Ama bu alenen bayraklarını taşımamızı meşru göstermez cevaplarınızı varsayımlarınız üzerinden değil benim bahsettiğim konu üzerinden yazarsanız sevinirim
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Kimsenin o kokuyu asarken dur ben bi amerikan bayrağı asayım mantığıyla taktığını düşünmüyorum hem kokusu güzel hem de olaya sadece görsellik açısından bakıyorum. Sarı olandansa kırmızı-mavi-beyaz kombini daha gözüme hitap ediyor alırken artık bunun amerikan bayrağı olduğu aklıma bile gelmiyor. Görsel olarak rahatsız olan da takmaz arabasına olur biter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)