2 tahta candır![]()
Ben izmirde bostanlıya karşıyakaya gitceğim zaman vapurla gitsem daha çabuk gitmiş oluyorum fakat golf le binemiyorum vapura imkansız gibi birşey normal arabalar bile inerken cart curt tamponu sürtüyor![]()
Kurtarır abi kurtarır ,, gaz ver sen...
(İlyas Salman-Sarı Mercedes) Vapur Sahnesi - YouTube
Ters binmiştik vapura izmir draglara giderkendergide çıkmıştı galiba NIF11 zamanları
![]()
Failure is not an option.
aracımda -50 mm h&r yay var vapura capraz biniyorum,ailemle olsam bineyebilirim ben tek geçiyorum![]()
ben geliboluda gemiye bindim astra varken 5cm yay ve arkada bolca ağırlık vardı hiç sürtmeden geçtim
La bunun için konu niye acıyon ben crxle ki gördün arabayı kamyonla biniom hacı kamyon yoksa yandın
kamyonu bindiriyorsun abi sende tam capraz giriyorsun inerkende aynı![]()
2 sene evvel sırf bu sebepten körfezi dönmüştüm... Daha öncesinde de binmek zorunda kaldığımda resmen betonu kazımıştım..
Eskihisardaki feribotlar da kötü, pendik ya da yenikapıdaki hızlı feribotlar da... Düşük araçlara uygun değil, binmemekte fayda var..
körfezi dolaşıyorum hep. hem daha ucuza geliyor![]()
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
peki harem sirkeci hattı nasıl bilen varmı gecen akşam karşıya gidicektim ogs ve hgs yok vapurla gidim dedim sürter diye gitmedim.tahta yoktu yanımda![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Eskihisarda geri geri çapraz çıkıyorum.Kamyon,otobüse yol veriyorum.3-4cmde olsa basıyorlar en son ben geri geri çaprazlama çıkıyorum.Ama eskihisardakiler harbiden dik duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)