senelerce eski hisardan eski arabamla gittim geldim hep ortalara denk gelmeye çalıştım yda ağar araç bekledim kamyon otobüs onla binmeye çalıştım sürtmedim hiç![]()
ağar araçtan hemen sonra yada aynı anda binmeyi deneyin![]()
senelerce eski hisardan eski arabamla gittim geldim hep ortalara denk gelmeye çalıştım yda ağar araç bekledim kamyon otobüs onla binmeye çalıştım sürtmedim hiç![]()
ağar araçtan hemen sonra yada aynı anda binmeyi deneyin![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Herkesin binmesini bekliyorum. En son biniyorm.cazur cuzur. Ama bu yeni tip vapurlar dümdüz sıkıntı yok.
enough ?
çanakkale eceabat limanı gerçekten çok sıkıntı hele ki yeni yapılan orjinal megane ile bile çapraz iniyordum
Basık Araç ile sıkıntı
Ben 5-6 kez eskihisar topculara bindim 4 cm yayli 206 ile full yuklu iken arac. Binerken kenarda beklerim en hizali oldugunda biniyodum. İnerkende agir vasitalarin inip feribotun yukselmesini bekliyodum. Biraz korna kufur yiyodum ama![]()
106 gti ile 5 cm yaya ve sarı koni ile defalarca bindim hiç bir şey de olmadı, çapraz ve dikkatli geçmek lazım.
ayrıca biz 1.5 ay önce istanbul gebzeden alpertunga arkdasın aracını alıp geldik arac basıktı kafadan ve arac içerisinde 3 kişi 250 kg ile binip indik![]()
Valla hacı bizde çok önceden megane 2 vardı ona 3.5 mm yay takıp geliboludan vapura binmek için yanaştık neyse bir gördüm tümseği araba dolu dedim askıda kalırız arabadakileri indirdim sürte sürte bindik ama alt taraf ne hale geldi bilmiyorum cok sıkıntılı durum kaldırıp gitmediğime pişman oldum :S
Ben 55mm kw yaylar yüksek geldi diye coile geçtiğim arabamla (ne basık anlayın diye yazdım) vapura bindimde indimde zamanında. İş tamamen sabır ve tecrübe ile doğru orantılı![]()
110 diye biliyordum, haritadan yol cizdim 99.9 km cikti
https://maps.google.com/maps?saddr=E...sz=13&t=m&z=11
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)