arkdaslar gecen bı arkadasm syledı uygun fıyatlı ceken bı yer var dıye fakat kndısıne ulasamıyorum. Sasmazda 106 ıcın duz boru cektırebılecegım UYGUN FIYATLI bı yer arıyorum acıl.
arkdaslar gecen bı arkadasm syledı uygun fıyatlı ceken bı yer var dıye fakat kndısıne ulasamıyorum. Sasmazda 106 ıcın duz boru cektırebılecegım UYGUN FIYATLI bı yer arıyorum acıl.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-ustasi-2.html
http://www.techturkey.com/forum/sohb...a-egsozcu.html
Şu iki konu yardımcı olur sana bazı isimler var tek tek arayıp, gidip fiyatlarınıda öğrenirsin.
BHR Hüseyin usta'nın hemen karşı sokağında Mevlüt var, ismi pek duyulmamış biri. Klasik egzozcu tribi yok, tarif edersin yapar, çoğu egzozcunun 1 gün aracı yatıracağı işlemleri bir kaç saatte halleder. Hüseyin usta'ya sorarsan tarif eder yerini. Fiyatları el yakmaz, gayet uygun fiyat verir. Ben A3'üme downpipe yaptırdım, ben tarif ettim o yaptı, şunu kullan, şöyle yap böyle yap diye tarif ettim, bütün kaprislerimi de çekti. Gayet de memnunum yaptığı işten. Öneririm. Dükkanına gittiğinde, burası mı lan, diyeceksin, ama emin ol fiyat/performans tatmin edici.
öyle işte.
AS egzozu tavsiye ederim bi çok kez iş yaptırdımherko jantın hemen karşı sokağında sokağa girdiğinde sol tarafta kalıyo büyük bir tabelası var,, Matay egzozlarında bayisidir ...
Çopur Oto Eksoz
Başkent Oto Sanayi 1763 (eski 59) Sk. No: 38
Tel: 0312 278 34 99
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
eğer çok düzgün olsun istiyosan nevzat usta .her türlü kefilim
ama ucuz olsun diyosan aynen çopur egzost .
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Cihan valla kimin selamını söylersen söyle, kapıdan girdiğinde Yücel Çopur'un veya Mevlüt'ün verdiği fiyatlara yaklaşamaz Nevzat, işine tek kelime edemem, 10 numara işçiliği vardır. Bir de Nevzat'ın sevmediğim diğer huyu arabaya göre fiyat vermesi. 206 varken çok daha zor bir işe şaka gibi bir rakam verirken A3'ü götürdüğümde verdiği fiyat astronomik kaçtı. Git Milltek al sıfıra, daha ucuza geliyodu. Nevzat'ı ben de tanırım, bana da normal müşteriye verdiğinden uygun fiyat verir de yine de ucuz değil yahu, İskender'den yüksek fiyat bile verebiliyo bazen.
Yücel Çopur 10 numara insandır, çok ucuza tonla iş yapar ama çok hata yapar.
Mevlüt tam Yücel ile Nevzat arasında kalır, hatasız iş yapar ama yaptığı iş yine de Nevzat kadar kaliteli değildir, kullandığı malzeme de öyle.
Üçüne de farklı araçlar ve farklı işler için gittim, hiç biriyle ortaklığım vs yok. Maksat tecrübelerimi paylaşmak, yanlış anlaşılma olmasın![]()
öyle işte.
Hazır al-tak şeklinde istersen 106 gti için fabrikasyon sıfır 51 lik komple ara boru 160 TL. İzmir den kargolarım.
istersen cepten ulaşabilirsin 0533 544 22 3dokuz
bu hata olayından tırstım. bende ara boru yaptıracaktım. çopur egzozla sıkıntı yaşayan oldu mu acaba başka ?
nevzat ustaya 2 kere gittim. insan olarak 10 numara. otur sohbet et vs. iyi para dökersen yaptığı iş de 10 numara ama benim kabullenemediğim 2 olay yaşadım.
forester'a impreza ara borusu koyduk. haliyle uzatmak zorunda kaldık. arabayı bıraktım. sonra eve gelince fark ettim 63 lük boruyu 51lik boruyla uzatmış. (bunu çırak da yapmış olabilir tabi bilemiyorum)
daha sonra gittiğimde ortaya bir susturucu istedim. onu koyarken de çırak ölçüyü yanlış aldı egzoz 2cm tamponun altına kaçtı. akşam saat18:30 olmuştu. tamam kalsın dedim çıktım.
benim esnaflık kavramıma göre bi işi gönülsüz yapacaksan hiç yapma daha iyi. tamam bende krom boru parası vermiyorum ama bence bu hatalar da hiç hoş durumlar değil maalesef...
koc ekzos nevzat abinin işcliği on numaradir, kendi arabamda onun yaptigi çift cıkışlı ekzos sistemini kullaniyorum. ama fiyatı da ona gore verir...
işcilik daha uygun olsun derseniz çopur ekzos iyidir![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)