Kapatacaksın kapıları, zaten insanlar o sıkışıklık içinde herkes gerilmiş 'aha bu herif yüzünden gidemiyoruz' diyeceksin. O içerideki tüm yolcular bir yumruk atsa kim vurduya gider, en temizi.
Printable View
Kapatacaksın kapıları, zaten insanlar o sıkışıklık içinde herkes gerilmiş 'aha bu herif yüzünden gidemiyoruz' diyeceksin. O içerideki tüm yolcular bir yumruk atsa kim vurduya gider, en temizi.
Herkes otobus sofrounu haklı bulmus ama trafıkte hangı otobus dolmus taksı mınıbu kurallara uyuyor ?
hepsı kasap gıbı araba kullanıyor
sınyal vermeden bır anda sol şerıde cıkıyor
bence otobus soforunde sıkıntı var bana oyle geldı
2.vıdeoda surucu haklı bence her sekılde
mertcan tamm 1-2 tane vur sal adamı adam zaten yaşlı kaç dakka adamı dövdü bilader kalbi olsa adamın ölürdü yazık degilmi ne olursa olsun öyle dövülmez diyorum ben.
2. linkteki videonun 14 Şubat 2013 - 18:35 saat ve tarihli yorumuna katılıyorum uzun uzun yazmıyım
Güzelim ülkemde yaşmaktan soğudum şunu görünce :(
gece gece daraldım amk bu nası konu yaa?
ulan hadi ilk video neyse gerçi onda da döveceğini bildiğin adama nie daha çok vurmak ister güçlü olan aklımın almadığı birşeydir! ama ikinci videoda o nasıl bir amk geri zekalısıdır giden otobüsün sürücüsüne vuruyor? zihniyetini zikim ben böylelerinin!
Abi doğru diyon yaşlı başlı ama videonun başında da küfür ediyor sonra önünde duracağını bile bile çarpıyor. Belli ki başında bi boklar yemiş ki adam peşini bırakmıyor. Dozunu kaçırmış biraz + olarak yaşlı olmasına da bakmamış o konuda katılıyorum ama dayağı hak etmiş gibi hava var ortada.
İkinci videodaki insanlar mal yemin ederim mal.
Otobüs giderken lavuğun biri tekme atıyor. Adamı linç edeceklerine kaçıyorlar.
Allah karşılaştırmasın ne diyeyim.
Bunun amk lazım
ne olursa olsun yaşlı başlı adam yazık valla..
yaşlı adama öle yapmak bence o.ç luğunun ötesi.
oradaki yolcuların ben ta... alsana elinin altına herifi ! amele gibi bakıyorlar hey allahım ya , 2008 senesinde babamla otobüsteyiz daha 15 yaşındayım bi sarhoş otobüste liseli kızı taciz edip duruyordu pederde görmüş kız ağlıyormuş gizli gizli olayı anlamış adamı tuttu sarstı biraz napıyorsun lan vs küfür kıyamet ( peder asker ) , adamda 190 boylarında peder 182 falan bende o zaman liseli heyecanı aradan fırsat buldum elemana kafa attım eleman yıkıldı yere peder bağırdı vurun diye :D bende bağırdım adamı linc edecek hale getirdik şöförde geldi kapıyı açtık attık dükkanların önüne şerefsizi adam sarhoş tipli şerefsiz bi tipti kızda normal bacımız ablamız gibi bi kızdı öyle yollu vs değildi bunlara böyle ders vereceksin ki bidaha kalkışmasınlar
ilk videoki adam tam bi karaktersiz ulan bi iki tane vur bırak kaç yaşında lan adam yavşak herif bide hıh hıh diyo, ayrıca bakmayın cüssesine mahalle stili yumruk atıyo sağlam işi bilen birine denk gelir bigün yerde bulur kendini
neyse sildim yazmıycamm vazgeçdim...
abiler dikkat ettiyseniz videodaki amca ilk saniyelerde ana bacı ejdad giriyor el kol hareketi falan yapılan hareketi doğru bulmuyorum ama bir cogunuz bılıyosunuz ki özel otobüs soförleri dolmuşcuların cogu böyle ama gerçekden çok yazık keşke şöyle şeyler hiç olmasa
bu kadarda olmaz pes dogrusu adamda bütün öfkesini şöförden çıkarttı