Nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan ahmakça..
Printable View
Nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan ahmakça..
herkes psikopat oldu memlekette,herkeste bi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyeti.sonumuz hayrola.
eskiden olsa o otobüste uçan tekme atan yaratığı linç ederlerdi şimdi herkes çekinir oldu.bir otobüs adamdan dayak yese o yaratık bir daha cesaret edemez böyle şeylere:mad::mad:
yaşlı sürücüyü döven ayıya söyleyecek bişe bulamadım:ofk:
otobüsün birinde neneye yer verirken sıkışık otobüste sürtüne sürtüne oturmak zorunda kaldı kadıncağız kocasınla takışmıştım evet vurmuştum bitane,hala içimde kalmıştır keşke vurmasaydım diye ama haketti ana avrat sövüyodu sanki tecavüz ettik iyi niyetle verdik yerimizi mk aklıma geldi yine, videolara gelirsek eğitim fln mesajı yazılmasın böyle videolarda,canım sıkılıyo.yıllardır anlatmadık bunlar eğitimle düzelecek şeyler değil
Yazıktır babası yaşındaki adama..iki videoda da sinirim hopladı gerildim gece gece!
Peki şimdi ben o otobüsteyim o adam şöföre vurunca orda ben de adama girdim adamı da dövüyorum o arada adam çekti cebinden kelebeği benim kasığa taktı, kan kaybından gittim nolacak ?
Değer mi? İşte insanlar da bu yüzden kimseye dalaşmak istemiyor kimden ne çıkacağı hiç belli değil.
Benim arkadaşımın bi abisi kızılayın ortasında bacağından bıçaklanıp kan kaybından gitti. Hacettepeye 5 dk messafede oldu bu olay, hem de geceleyin yani ulaşım vs. çok kolayken. Ben bunu görüp şimdi kendimi neden tehlikeye atayım
İşte o yüzden burdaki asıl sıkıntılı durum ikinci videodaki. İlkinde bişey yok en fazla dayak yersin belli adam da bişey olmadığı ama ikincisinden ne çıkcağı hiç belli değil
Haberlerde bu iki olay icinde savcilik tarafindan serbest birakildigini soyledi.
ikiside yaş odunluk yeminle.. :mad:
iyi olmuş kötü olmuş diye konuşmak istemiyorum ama bazı otobüs ve dolmuş şöförleri gerçekten abuk subuk sürüyo hele duraktan cıkarken geldiğimi görüp önüme atlaması ayrı bi olay ama tabi bukadar da atraksyon olmazz
Uçan tekme atılan videoda olayı tetikleten şey , şoförün dürtmesi. dürtülmek acayip sinir bozucu bişey. heleki balık istifi şeklinde yolculuk ediyosan , bide böyle dürtülüp aşaa in aşaa diyen şekilsiz şoföre karşı sinirlenebilirsin.. ne olursa olsun hareket halindeki aracın şoförüne vurmak aptallıktır tabi.
@Özgür Ozan
tabi ki nerde ne olacağı belli değil öyle sazan gibi atlamıycan ama uçan tekme atan şerefsiz o otobüsteki herkesin hayatını tehlikeye attı.kendi hayatımızı tehlikeye atana da susup kalacak değiliz heralde:beuj: Bir otobüs adam var orda o şerefsiz iyi bir linci haketmişti.
Kasap Otobüs şöförlerinden nefret ediyorum hele ki bide en sevdiğim ilk aracıma çarpıp sol tarafını hoşaf ettikten sonra zerre kadar acımıyorum adam vurdu durmadı sol şeritten en sağ şeride kadar sürükledi şıçtı sıvadı arabaya ve adam gayet coool hiç bişey olmamış tavırlar falan, ilk videodaki amcada dünya kadar küfür ettikten sonra o dayağı hak etmiş zaten. İkinci videodaki söför abime ayıp etmişler o otobüste olup o ser... dişlerini tek tek dökmek isterdim.
Arkadaşlar ilk videoyu çok merak ettim 2 video kelime yetmiyor uyanık spor adam dalmış yoksa anasını bellicek adamın ilk videonun linkini rica edebilirmiyim acaba ..
Olcak is degil herkes dikkatli olmali trafikte kimin ne oldugu belli degil
Bazı otobüs şoforleri hayvan olabilir ama bu öküzün yaptığı şerefsizlik.
nolursa olsun yaşlı savunmasız adama öyle vurulmaz ordan oraya sürüklenmez.
Çok sinirlenirsin delirirsin , 3-4 tane vurursun bırakırsın tamam.
zaten delikanlı adam olsa o hareketleri yapmaz , korkak herifler buldumu böyle savunmasızları giderler üstlerine adam gibi yumruk atabilseydi o şofor ayakta bile duramazdı.
İçim acıdı izlerken.
Yaşlı şöförü dövene çok kıl oldum garibanı bulunca çok iyi değerlendiriyo şansını benim gibi 1.90 biri olsa inince abi çekmeye başlar böyle insanlara ayar oluyorum.
ordada bır tane delıkanlı cıkıpta yaslı adamı dovdu dıe gırmıyr ya adama nasıl tav oldum sınır oldum gece gecee
Şimdi bütün yorumlar iyi güzel hoş duyarlıyız falan, 2. video'ya söylencek bisey yok hareket halindeki aracın şoförüne vurulmaz.
ama gel gelelim birinci videoda başlarda net bir şekilde o şoför aracı sıkıştırmış, yol vermemiştir önüne kırmıştır yapmıştır bir şey belediye otobüsü bu!. Hangi insan hakkı yenmeden , canına malına kast edilmeden o otobüsün önünü keser de o sinirle vurur ?
şoför esas kendi yaşına başına bakmadan adamı sıkıştırmış, korna çalıp sellektör yapıyor diye bi güzel ana bacı küfrediyor, önünde duracağını bile bile devletin arabası diye vuruyor bi de.
Ne o sonra dayağı haketmemiş mi oluyor... Bu konu da makas videolarına döndü, bi makas videosu paylaşılır 1000000 kisi begenir. sonra bi konu açılır şu arac bana söyle makas attı böyle tehlikeli duruma soktu denilince adama toplu halde küfür türetme yarışına girilir. şimdi konu bu ya ayının biri cok ayıp etti şoförü durduk yere dövdü.. ah tüh tüh. e peki yarın biri sohbette konu açar da şu otobüs şöyle sinyal vermeden önüme kırdı yoldan cıktım takla attım diye ???????????? o zaman da hep beraber otobüscülere küfrederiz nolcak :) üzgünüm kızmayın ama durumun özeti budur abilerim kardeslerim..
valla avukat kesilmek istememde 1. videoya pek yorum yapmak istemiyorum ama bana göre %70 otobüs şöföründe ibnelik var
yolu kesilmeden önce düm düz sövüyor yani kesin adamı çok sinirlendircek bişey yaptı adamda ağzını burnunu kırdı.
2. video benimde metrobüste başıma geldi , adam çekilirmisin geri göremiyorum dedi , 2 saniye bekle dedim yerleşsin herkes çekilcem ve çekildim
tipine soktuğum sinirliymiş, çekilmezmiş. o otobüste kaç kişi var oğlu , kızı , abisi annesi bacısı var. Klavyede yazmak istemezdimde ben orda olsam onun bi yerine sokardım tuttuğu demiri