hep aynı tipler felc gecırdım zor hareket edıyorum adam 30 sanıye bekledi dıye araban sılah cekiyor.. iyice piskoljimiz bozuldu toplum olarak.. tahammülsüz anlayıssız yitik bir organizma olduk yazık
Printable View
hep aynı tipler felc gecırdım zor hareket edıyorum adam 30 sanıye bekledi dıye araban sılah cekiyor.. iyice piskoljimiz bozuldu toplum olarak.. tahammülsüz anlayıssız yitik bir organizma olduk yazık
Hayretler içinde kaldım :O
2. Video tam bir Finish him !!!!!!!!!
spor salonunda denk geldim tv'de adam bodyci kollara bak filan muhabbetleri içinde hiç sevmediğim otobüs şöforune acıyan tek bendim galiba.
şahsi fikrim.. çoğu otobüs taksi minibüs şoförü güzel bi dayağı hakediyolar..
ama hiçbirisi bu kadar ağırını haketmiyo tabi o ayrı
dakikalarca adam dövülür mü lan oha
hangimiz bazen bu kadar sinirlenip aynılarını yapmayı aklımızdan geçirmiyoruzki
:icon_tup: aynen içimizdeki apaçiyi umarım birgun dışarı cıkarmayız :D hahahahh :D
allah korusun abi bu ne ya.
5 dk erkeklik yaparsın. ömürboyu karı gibi yaşarsın. aman abi allah yaşatmasın böyle şeyler.
gerci savcılık yol vermiş hepsine :D
ya aslında burda hepsi haklı ve haksız ya :D :D :D
Ilk videodaki sofor ne rahatlamistir 10 sise pasifloraicsen boyle rahatlayamazsin. Bir daha iLedimde iyi olmus amk. Sonra birde bicak cekmis oyuzden birakmiyor yeti adam.
az önce yine izledik haberlerde koptuk resmen :D 2. videoda adam resmen hani TEKKEN de kıng varya bide eddy O harfi ve X harfine aynı anda bastıgın zaman direk o hareketi yapıyor :D ilk vuruşunu 2. videodaki :D
2. videoda çok güldüm ya :D
Pardonda, savunmuyorum yapilan davranis okuzluk medeniyetsizlik, fakat en medeniyet yoksunu, Trafikte magandalik yapan, uyaniklik edip trafigin icine eden, durak yerine yolun ortasinda indiren isguzar serefsizlik edenlerin cogu otobus soforu/dolmus/magiruscu falan minibuscu oluyo yada taksici, Hatta halk otobusu sana gelse vursa bile devlet malina zarardan yargilaniyosun, Cok sacma... Iyi olmus eger hakketiyse kasindiysa, eline saglik dovenin, Bidaha diklenmez dallama!!. Ha duzgun suren otobus soforu, toplu tasima araci soforu varmi? var, Ama trafik polisleri gibi, bir elin parmagini gecmez nerdeyse