oluyo tırafikte böle şeyler ama tabi sabırlı olmakta fayda var daha kötüsüde olabilirdi otobüs şöferine
Printable View
oluyo tırafikte böle şeyler ama tabi sabırlı olmakta fayda var daha kötüsüde olabilirdi otobüs şöferine
Yenibosna - Silivri, Çatalca, Kıraç, Gürpınar, Mimaroba hattında çalışan otobüsler ile her gün aynı yolu paylaşıyoruz. Her gün nasıl durduklarını, yollarda nasıl gittiklerini biliyoruz ve görüyoruz. Ha siz düzgün gidiyorsunuz diyede diğer hat şöförlerini masum göremem.
Daha 1 ay önce Avcılar mezarlığın orda Silivri hattındaki büyük otobüslerden bir tanesi en soldan en sağa, orta ve sağ şerittekilerin önüne kıra kıra geçti.
1. Sol şeritte koca otobüsün ne işi var?
2. Durağa girmek için trafiği hiçe saymakmı gerekir?
3. Ya önüne kırdığı araçlardan birini acemi birisi kullanıyor olsaydı?
Daha sayısız örnek verebilirim. İnternet ortamındada araştırırsanız insanların ne derece şikayetçi olduğunu görürsünüz. Sizce bütün otobüs şöförleri melekmi?
Kalıbına yazık, o yaşta adama vurmaya utanır insan.
Bunun otobüsle ilgisi yok Kullanan insanla ilgisi var . Normal arabaların içinde birçok öküz olduğu gibi ticarilerin içindede birçok öküz vardır . Ticarinin gözünü para hırsı bürüyorda trafiği katlediyor ama normal araçlar tamamen keyfe keder bunu yapıyor. Allah herkesi Kendi gibi insanlarla karşılaştırsın diyorum.
İriyari olanin yaninda oglu var sanirim, belli ki otobuscu delirtmis. Bi insan yumruk atip cam cerceve indirerek iceri giricek kadar oyle kolay kolay sinirlenmez.
Diger ucan tekme videosu da enteresan aslinda. Otobus soforu direk jiu jitsu teknigiyle elemani asagiya cekiyo
amma yaşlı amca sever varmiş sitede :D
belki adamın hayatina kast edecek bi haarakette bulundu.
yarma denilen kişi hem arabasına vurulmasını goze almiş.hemde yumrukla cam indirmiş.
adamda 70 yaşinda degil işine geldigi an coluk cocuk bayan demeden kafasi attigi an belki bir yolcusuna dalabilcek bir karakter, bilemeyiz malesef.
ya neyse diyip geciştirdigimiz durumlar hepimizi olabiliyor ama bu durumda bizim gormedigimiz farkli olaylar olmus olabilir.
dayını yaşına takilmayin yani çokta acınası bir yaşta degil bence egerki sucu varsa hiç degil.
Dolmus otobus taksi vs soforlerini sevmesemde bu kadari abarti olmus biraz..ikiside haklida haksizda olsa cahillik barbarlik ornegi baska hicbirsey degil..bir tanidigimizin oglu zamaninda trafikte kavgaya sopayla inip 30-40 yerinden bicaklanarak olumden zor kurtulmustu..senden bicak ciksa ondan silah cikcak bu isin sonu gelmez.
ankaradaki dolmuşcuların %90 ının ilk videodaki gibi dövmek lazım belki akıllanırlar
yalnız o yarmaya acayip bilendim nasılda acımadan vurdu adama.... olay ankarada olsaydı o yarma otobüsün kapısından girene kadar yanına 3-4 otobüs daha durur ve yarmayı otobüs söförleri linç ederdi.... bizzat görmüşlüğüm vardır istanbul yolunda :D :D
otobüs dolmuş ve taksi şöförlerinden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim hayatım boyunca ilk videoda adamı nasıl cinnet geçirttiyse adamda inip dövmüş bişey diyemem ama 2. videoda yolcu tam bir ooooo çocugu o otobüste bende olsam bende dalardım o lavuga kaşınmış mecidiyeköy otobüs şöförlerinden nefret ettiğim kadar hiç bir otobüs şöförlerinden nefret etmiyorum şerefsizler 60la giden arabanın önüne tak diye kırıyor hep sıkıştırıyor el kol yapıyor küfür ediyor bir keresinde otobüs şöförüyle kavga ediyorum yolda giderken otobüsü bir kırdı üstüme dedim beni tost etti beni korkutmaya çalıştı bende arabadaki sopayı çıkarttım çek sağ dedim sonra efendi efendi yoluna devam etti amcam
Yarma doğru düzgün dövemiyo yaşına maşına hiç hürmet edemem öyle arabalara vuran milletle dadaşan bıçak taşıyan otobüs söförümü olurmuş?
Nesil bunlar 7sinde neyse 70sindede o, yolcu taşımayamı çıkmış şavaşamı.. neyine güveniyo sıkıştırıyo vuruyo..
milletin artık sabrı fln hiç birşey kalmadı en ufak bir olayda herkes kendi cezasını vermeye kalkıyor bu gidişle ülkenin yarısı hapiste kalan yarısı ya hastanede yada mezarlıkta olcak... kimseyle takışmamak en sağlıklısı..
Şöföre yaşlı deniliyor ama o yaşta bilinci yerinde o kadar can taşıdığına göre. Yanında cocugu varken arabasını otobusun onune atıp bu kadar aksiyona giriyorsa vardır elbette birşeyler
İstanbul trafiğinde terbiyesiz, saygısız, trafikteki diğer insanları/araçları eşşek yerine koyan araçlar:
1-Dolmuş ve Minibüsler
2-Personel sevis araçları (GS lı bir yöneticinin sahibi olduğu firma özellikle!)
3-Halk otobüsleri
4-Taksiler
Aynasını görmeyen şoför videosunda ben de herkes gibi düşünüyorum da, diğer cevval vatandaş videosunda niyeyse acımadım halk otobüsü şoförüne.. Belki adamın hayatına kastedecek bir öküzlükte bulundu.. Adam da sinirlendi daldı.. Kim ne biliyor ki..
Durduk yere bu kadar sinirleniyorsa bir kişi, öteki tarafın ne yaptığına da bakmak lazım.
Trafikte 3 kez bibergazı bitirdim 3ü de halkotobüslerine idi.. "Benim aracım büyük istediğimi yaparım" havalarında olursa bir kişi/araç, böyle şeyler gelir başına işte..
Trafikte saygı göstereceksin ki saygı göresin..
nasıl yani ? o çocugu gibi araba kullanan adam dayagı hak eder.net ? babam birine böyle bir itlik yapmaz ki yaparsa da dayagını yer adam gibi. yaşlı insan yaşına göre davranır, 18 yaşında serseri gibi otobüs kullanmaz.
Ya da dayagını yer yaşını da *****ler basını da *****ler kullanacagı arabayı da tekerini de ona ehliyeti vereni de diye devam eder.
Savunup durmayın artık şu it oğlu it şoförü