Adam vurdukça içimin yağları eridi , o kadar çok şerefsiz otobüs şöförü varki dayağı hak eden.Hem küfür ediyor hem sıkıştırıyor birde bıçak çekiyor kavga ederken..
Printable View
Adam vurdukça içimin yağları eridi , o kadar çok şerefsiz otobüs şöförü varki dayağı hak eden.Hem küfür ediyor hem sıkıştırıyor birde bıçak çekiyor kavga ederken..
adam harbiden nasıl delirmişse cam'ı yumrukla kırıyor...
ilk videodaki adamın ellerine sağlık hak edenin hakkını vereceksin.
adam otobüsü sürerken tekme atılan video hakkında yorum yapamayacağım ama dıger haberı tw de ızledım sanırım adam haklı dövmekte yorum sizin buyrun :)
Halk Otobüsü Şoförüne Tekme Tokat Dayak Attılar - YouTube
az yapmıs azzzzzz. 2.00 daki pozisyondan sonra dizle kafasına agzına burnuna vura vura sersemletip kafasını o tutunulan direklere bam bam bam acımadan bak bu araba böyle mi kullanılır serefsiz soysuz köpek bu otobüs benim vergilerimle alınıyor, bana hizmet etmek için maaş alıyosun sen itin evladı adam gibi kullanacaksın o otobüsü diye bi posta not bırakıp tekrar dövmek lazim o şerefsizi !
yarma kel ile yaşlı otobüscünün kavgası burda bitmez bence.. yaşlı adamın oğulları, damadı vs varsa bu yarmagülün peşine düşerler.. :)
trafiğe çıkmak için bilmelisin boks karate
yoksa yersin yarmagülden sağlı sollu derin bir darbe
bundan sonra olaylar artık nelere gebe bilinmez
bilip bilmeden arabadan kesinlikle inilmez
amcamıza geçmiş olsun ama iyi kaldırdı dayağı
diğeri desen sanki şehre inmiş devasa bir bozayı
adamın şalteri attı fırladı ne oku kaldı ne yayı
aman sende öyle herekese agalanma horoz dayı
halk ötobüsü olsun belediye otobüsü olsun hiçbirine acımam.%99 şeefsiz.geçen yaz boyle bi şöförüde ben dövmüştüm elime koluma sağlık
aşık yiğit mahsuni.. :D
bu sözlere güzel bir de türkü bestele.. :)
Çok iyi yaa :D
Allah teyzeye bir ses vermiş teyzede susmamıs
taksiciler otobüsçüler minibüsçüler vs. alayı kasap arkadaş o şöförleri döven vatandaşlarada teşekkür ediyorum sırf şerefsizlik olsun diye insanların üzerine sürüyorlar veya yolcuların hayatlarını düşünmeden araç kullanıyorlar
Kendinle çelişiyorsun arkadaşım. siz düzgün çalışıyorsunuz diye diğer hat şöförlerini masum göremem diyorsun ama onlar suçlu diye bizide suçlu yapıyorsun.. Normal araç kullananlarında hepsi kusursuz değil unutma. Kaldı ki iettnin arabacının başına sardığı zorunluluklar var. Mesela her durağa giriş dakikası bellidir her otobüsün uydu üzerinde takip ediliyor. Trafik vardı geç kaldın kimseye anlatamıyorsun derdini basıyor iett cezayı. Ben yapılan yanlışları savunmuyorum ama bak yanlış anlama. bütün otobüs şöförleri melek demiyorum ama hepsi şeytan diyemez kimse. Kaldı ki o şeytan dediklerin bütün gün trafikte nelerle uğraşıyor onuda düşün enpati kurmak gerek. Ha kalkıpta zor geliyorsa o işi yapmasın diyende çıkabilir ama o yapmasa bu yapmasa kim yapacak o işi......
silivri hattı en iyi hizmet veren hatlardan biridir istanbulda. Gece 12,30da bomboş kalkar yenibosnadan zararına gider koca yolu yolda kimse kalmasın dye. Gecenin 2sinde 3ünde araba kaldırır yine silivriden... Verilen hzmeti araştır br bakalım devletin hangi hattında var.
Bunlara ve bunun gibilere ne söylesek boş.Sadece toplu taşıma aracı şoförleri değil.Özel araç kullananlar arasında da bunun gibiler var.Sadece bir kesim değil kabahatli.Toplum olarak,böyleyiz.Bunun tek nedeni eğitimsizlik başka da bir açıklaması yok.
Arkadaşım devlet oyobüsü için geçerli o dediğin. biz günde 450 lira mazot alıyoruz, aydan bir dünya vergi ödüyoruz , zorla bağış bile yapıyoruz sağa sola ıvıra zıvıra. Sende çok biz vergi veriyoruz yani bu devlete. Ben tehlikeye sokacaktır diye kullanır demiyorum zaten, vidyodaki haklı yada haksızda demiyorum. Yapılan genellemelere karşıyım sadece.. Arabacılığı öyle zorlaştırdılarki çocuklarının geleceğini dert etmeyen 5-10 çocuk sahibi insanlar harici kimse bu işi raht yapamaz oldu. haliyle kalitede düşüyor...
Zamanla ilgili sorununuz varsa bu kimseyi bağlamaz..
Bu bahane, trafikte saygısızlık yapmanızı gerektirmez.
Bu bahane, iki şerit şeklinde tali yola girmek üzere sıraya girmiş diğer araçların önünden bodoslama sıraya dalmanızı, o kadar milleti eşşek yerine koymanızı gerektirmez.
Bu bahane, içinde koyun taşır gibi deliler gibi hızlı gidilmesini gerektirmez.
Zamanla ilgili bir sorununuz varsa bunu bağlı olduğunuz odaya bildirirsiniz. (ya da bu kuralı kim koyduysa o merciye)
Ha kaile almadılar mı sizi.. O zaman eylem yaparsınız, yolu kapatırsınız ki eylem yapmışlığınız da var..
Niye nalıncı keseri modundasınız?
Abi sen benim yazdığmın tamamını okumadın galiba. Ben yapılan yanlışı savunmuyorum. Ön yargıya karşıyım. Çoğu yanlış olabilir, hanzo olabilir ama kalkıpta hepsi denmesin. Hanzoluğu savunmuyorum ama o şartlarda normal insanların genelinin dayanamadığını söylüyorum.. Hiç bir şeysebepsiz olmaz sonuçta. İstanbuldaki bütün otobüsleri taksileri dolmuşları kaldıramayacağımıza göre sebep araştırılmalı. iett önlem alsın mesela, sadece para kazanmak için uygulamassın kurallar.
Yanlışları savunmuyorum bakın ben öyle cevaplar geliyor çünkü bana. Genelleme yapmayalım. yoksa elimde olsa bizim duraktaki 36 aracın 25şinin canına okurum adam olsunlar diye
Eylem çok gündeme geld bizde şimdiye kadar ama o yolu kullanan ambulanslar insanlar vs düşünülüp vazgeçildi hep. 1000e yakın aracız sadece bizim şirkete bğlı olan silivri,gürpınar,kıraç,hadımköy,çatalca arabaları olarak. Yol kesmeyede gerek yok bir gün hepsi birden arıza yapsa mesela çalışmasa çook büyük ses getirir emin olun. Ama verilen hizmete saygı var yendiğimiz ekmeğe saygımız var. O araçlardaki çoğu şöför yarın bir olay olunca ceketini alıp gidecek insanlar ama siz bütün arabaya hatta o meslek sahibi herkese maal edyorusunuz.