User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: vW amarok kullanıcıları

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takipteyim, kullanıcı yorumlarını merakla beklyorum
    Kullanici ve varsa servis calisani yorumlari benim icinde onemli
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet basarili ve sinifinin en az yakani. Konforu cok iyi,arazi iyi,kullanimi cok basit.
    Kronik sorunu henuz yok,basarili bir pick up.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amcam da 2012 4*2 si var sahane bi arac bosken savrulma pek olmuyor bundan onceki 4*4 navarasini o yuzden satmisti bun navara kadar savrulma yok diyor ben de dusunmuyor degilim 4*2 bi amarok. haddin den fazla yakisikli amaroklar :-)

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boş dolu 4 çeker kar yağmur çamur her şekilde kullandım 4*2 sini de kullandım. Savrulma diye bir durum yok esp çok başarılı ve sen direksiyona müdahaleyi düşünürken devreye girip çıkıyor. 40 cm kar da standart lastikle yollar geçtim yada dere geçişleri. Kısacası yolda ne kadar sıkıntılı durum varsa hepsinde denedim. Kesinlikle çok başarılı. Uzun yolda binek arabadaki konfor direksiyonun rahatlığı ve güvenlik donanımı ile sınıfın bence lideridir. Ha bunları yazarken de piyasadaki bütün pickup ları sıfır olarak alıp kullanmış biri olarak yazıyorum Yakıt olarak da diğerlerinden daha düşüktür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gayet basarili ve sinifinin en az yakani. Konforu cok iyi,arazi iyi,kullanimi cok basit.
    Kronik sorunu henuz yok,basarili bir pick up.
    aracın tasarımı falan güzel konfor zaten güzel işte insanın kafasını kılçıklandıran araç yeni olmasına rağmen 2.eli kum gibi ***** sitede yorumunuz için teşekkürler

Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amcam da 2012 4*2 si var sahane bi arac bosken savrulma pek olmuyor bundan onceki 4*4 navarasini o yuzden satmisti bunea navara kadar savrulma yok diyor ben de dusunmuyor degilim 4*2 bi amarok. haddin den fazla yakisikli amaroklar :-)
    pick up için önemli olanda araç boşken savrulma durumu zaten sizde yok diyosunuz teşekkürler

Alıntı BU®AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boş dolu 4 çeker kar yağmur çamur her şekilde kullandım 4*2 sini de kullandım. Savrulma diye bir durum yok esp çok başarılı ve sen direksiyona müdahaleyi düşünürken devreye girip çıkıyor. 40 cm kar da standart lastikle yollar geçtim yada dere geçişleri. Kısacası yolda ne kadar sıkıntılı durum varsa hepsinde denedim. Kesinlikle çok başarılı. Uzun yolda binek arabadaki konfor direksiyonun rahatlığı ve güvenlik donanımı ile sınıfın bence lideridir. Ha bunları yazarken de piyasadaki bütün pickup ları sıfır olarak alıp kullanmış biri olarak yazıyorum Yakıt olarak da diğerlerinden daha düşüktür...
    savrulma olayı önemli bir pick up için ***** özellikle arkası boşken arazidede yetenekli olması bir artı yakıtta rakiplerinden az diyorsunuz teşekkürler
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacağınız araç pick-up yani binek bir araç değil bunu unutmayın arkada makas var yani konfor ister istemez düşer zıplamalar olur. Yük olunca daha güzeldir kasa boşken arkanın makas olmasının dezavantajları olur. Yakıtı normal araçlara göre yüksektir çünkü ağırlığı yüksektir. park yerinde hep sıkıntı yaşarsın çünkü uzundur.
    Kısaca işim içinde gerekli demezseniz pick up kişisel fikrim olarak tavsiye etmem. Zodiac botum için navara almıştım yazlımını yaptırıp kadranda 210-220 civarlarını gördüm hiç savrulma yaşamadım arkada oturan arkadaşlarım uzun yolda hızlı gidersem hep dertliydi!!!
    Bir kere tam yükledim 800-900 kg yük ile 4 kişi 300km yol yaptım çok keyifliydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alacağınız araç pick-up yani binek bir araç değil bunu unutmayın arkada makas var yani konfor ister istemez düşer zıplamalar olur. Yük olunca daha güzeldir kasa boşken arkanın makas olmasının dezavantajları olur. Yakıtı normal araçlara göre yüksektir çünkü ağırlığı yüksektir. park yerinde hep sıkıntı yaşarsın çünkü uzundur.
    Kısaca işim içinde gerekli demezseniz pick up kişisel fikrim olarak tavsiye etmem. Zodiac botum için navara almıştım yazlımını yaptırıp kadranda 210-220 civarlarını gördüm hiç savrulma yaşamadım arkada oturan arkadaşlarım uzun yolda hızlı gidersem hep dertliydi!!!
    Bir kere tam yükledim 800-900 kg yük ile 4 kişi 300km yol yaptım çok keyifliydi.
    evet arkası makas olmasına rağmen arka kabin konforu güzel binek bir araçtan biraz daha fazla yakıcaktır park olayı falan bunların hepsini göz önünde bulunduruyoruz zaten bzim için önemli olan kronik arıza sorun aracın artı eksi yönleri nelerdir yorum için teşekkürler sağolun
    www.kaymaz.com.tr

HaTToRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180hp sürekli 4x4 olanlarda ZF marka 8 ileri şanzıman kullanmışlar, yeni bmwlerde kullanılanla aynı sanırım.
    Yamaha DSP-AX1 varsa gerisi teferruattır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaTToRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180hp sürekli 4x4 olanlarda ZF marka 8 ileri şanzıman kullanmışlar, yeni bmwlerde kullanılanla aynı sanırım.
    evet otomatik olanlar sürekli 4 çeker biz manuel almayı tercih ediyoruz bilgi için teşekkürler
    www.kaymaz.com.tr

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navara vb. Modellere pek benzemeyen bir yapısı vardır. 5 kişi 1400 km yol yaptım normalde diğer Pickup larda arkada oturan virajlarda ve bozuk yollarda pert olur Bunda bugüne kadar etkilenip sorun yaşayan olmadı. Arkası konfor amaçlı biraz yumuşak kalıyor ama bu yumuşaklık ne yol tutuş nede güvenlik anlamında bir sorun teşkileetmiyor. zaten en ufak bir problemde direk esp devreye girip gerekli müdahaleyi yapıyor. Bence test araçlarını gidip kullanın hatta imkanınız varsa aracı kiralayin kullanın sonuç olarak bana hoşgelen bbaşkasına sıkıntı olabilir Ben hepsini kiralık olarak sıfır alıp kullandım en son 2012 2 tane amarok u sıfır bayiden kendim aldım.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk çıktığı zamanlar deneme fırsatım olmuştu çok detaylı olmayaraktan

Ama en son geçen aylarda bi arkadaşım niyetlenmişti, beraber acarlarda test sürüşüne çıktık sırayla sürdüğümüz araç 4x4 manuel versiyondu

Pick-up lar içerisinde konfor olarak açık ara en iyisi denilebilir bu tarz araçlara göre yol tutuşu iyi ama standart binek araçlarlarla alakası yok özellikle arkası boşken ciddi salınıma girebiliyor ama korkutucu seviyelerde değil.
    Kullandığım araçtan mıdır nedir ama şu ana kadar kullandığım en rahatsız debriyaja sahipti az daha yukarda kavrasa direksiyona kadar gelecekti ayağım ikimiz muazzam rahatsız olduk
    Yakıt tüketimi yine bu sınıf için normal seviyelerde ama tüketim az buz falan değil şehir içinde 10 lt üstü garantisi var zaten fabrika verisi dahi 10 lt ye yakın (manuel :9.6 lt otm :10.0 lt )
    Ben kasıtlı olarak 80-90 km hızlarda sabit gittim bi ara ama anlık tüketim hiç bir zaman 10 lt nin altına inemedi indikten sonrada 14 küsürat lt test ortalamsıyla bitirdik zaten.

Herşeyden önce böylesi bi araca ihtiyacınız varmı bence onu düşünün sürekli şehir içi dolaşımı sağa sola gidilmesi söz konusu ise aman çok iri park sorun tüketim ciddi
    ama biz dağa kara kışa gideriz severiz böyle olayları derseniz alınmalı kesinlikle

Ama alınacaksa şu an mutlaka otm versiyon alınmalı 2.elde çok ciddi avantajlı konuma gelir şu an manuel versiyonlar değer kaybettikçe kaybetmeye devam edecektir otm lerin yayılmasıyla birlikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BU®AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Navara vb. Modellere pek benzemeyen bir yapısı vardır. 5 kişi 1400 km yol yaptım normalde diğer Pickup larda arkada oturan virajlarda ve bozuk yollarda pert olur Bunda bugüne kadar etkilenip sorun yaşayan olmadı. Arkası konfor amaçlı biraz yumuşak kalıyor ama bu yumuşaklık ne yol tutuş nede güvenlik anlamında bir sorun teşkileetmiyor. zaten en ufak bir problemde direk esp devreye girip gerekli müdahaleyi yapıyor. Bence test araçlarını gidip kullanın hatta imkanınız varsa aracı kiralayin kullanın sonuç olarak bana hoşgelen bbaşkasına sıkıntı olabilir Ben hepsini kiralık olarak sıfır alıp kullandım en son 2012 2 tane amarok u sıfır bayiden kendim aldım.
    evet arka makaslı olmasına rağmen arkada oturan için konforu bana gayet güzel geldi test sürüşünü yapmıştık tek kafamızı kurcalayan 2.elinin kum gibi olması cevapların için teşekkürler

Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk çıktığı zamanlar deneme fırsatım olmuştu çok detaylı olmayaraktan

Ama en son geçen aylarda bi arkadaşım niyetlenmişti, beraber acarlarda test sürüşüne çıktık sırayla sürdüğümüz araç 4x4 manuel versiyondu

Pick-up lar içerisinde konfor olarak açık ara en iyisi denilebilir bu tarz araçlara göre yol tutuşu iyi ama standart binek araçlarlarla alakası yok özellikle arkası boşken ciddi salınıma girebiliyor ama korkutucu seviyelerde değil.
    Kullandığım araçtan mıdır nedir ama şu ana kadar kullandığım en rahatsız debriyaja sahipti az daha yukarda kavrasa direksiyona kadar gelecekti ayağım ikimiz muazzam rahatsız olduk
    Yakıt tüketimi yine bu sınıf için normal seviyelerde ama tüketim az buz falan değil şehir içinde 10 lt üstü garantisi var zaten fabrika verisi dahi 10 lt ye yakın (manuel :9.6 lt otm :10.0 lt )
    Ben kasıtlı olarak 80-90 km hızlarda sabit gittim bi ara ama anlık tüketim hiç bir zaman 10 lt nin altına inemedi indikten sonrada 14 küsürat lt test ortalamsıyla bitirdik zaten.

Herşeyden önce böylesi bi araca ihtiyacınız varmı bence onu düşünün sürekli şehir içi dolaşımı sağa sola gidilmesi söz konusu ise aman çok iri park sorun tüketim ciddi
    ama biz dağa kara kışa gideriz severiz böyle olayları derseniz alınmalı kesinlikle

Ama alınacaksa şu an mutlaka otm versiyon alınmalı 2.elde çok ciddi avantajlı konuma gelir şu an manuel versiyonlar değer kaybettikçe kaybetmeye devam edecektir otm lerin yayılmasıyla birlikte
    aracı zaten genellikle yaylaya gitmek için alacağız şehir içinde kullanmaya fiesta var o yüzden sorun olmayacak şehir içinde babamda manuel alışkanlığı olduğu için mecbur manuel olacak teşekkürler cevap için
    www.kaymaz.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska kullanip test edenlerin yorumlari nelerdir
    www.kaymaz.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu aramızda vw servis çalışanı falan
    www.kaymaz.com.tr

Çrtk80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özcan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela neye göre çok yakıtı bir navaradan fazla yakmıyordur mutlaka
    yok Navaradan fazla yakmıyor ama bi L200 e Hiluxa göre fazla 6.viteste 90-100 arası giderken anlık yakıtı en aşağı 8.4 falan gösteryo ama sınıfının en güzel aracı bence Amarok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Çrtk80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok Navaradan fazla yakmıyor ama bi L200 e Hiluxa göre fazla 6.viteste 90-100 arası giderken anlık yakıtı en aşağı 8.4 falan gösteryo ama sınıfının en güzel aracı bence Amarok...
    yakıtını biraz göz ardı ediyoruz çünkü grubundaki en güzel araç amarok
    www.kaymaz.com.tr

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanan ve sahıp olanlaryazmıs.Yeterlı degıl mı?

emrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Çrtk80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hilux'dan fazla yakacagini sanmiyorum Amarok'un.5800 kilometredir Hilux kullaniyorum İstanbul icinde 10 litreden asagi pek dusmedi ortalamasi.2 yil once Navara vardi otomatik o da sehirici 11 litre yakiyordu.

Park sorunu,arkasinin gereksiz salinimi,kapali bir bagajinin olmamasi vs sizi uzmeyecekse tercih edebilirsiniz.

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2011 4x2 nawara kullanıcısıyım bastığımda oluyor basmadığımda yakıt ortalaması 7,8 şuan
    üstündeki motor 2500 163 hp yeni wersiyon bunlar eskilere göre daha az yakıyor.arabadan memnunum şuan ama bidaha almam turbosu 13000 tl serviste şuan tamir takımı yok.
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)