bu kadar crx ten anlayan arkadaş kardeş abi bi aradayken şu konuyada bi el atsak..crx şanzımana si final takılması.. yardım..
Printable View
bu kadar crx ten anlayan arkadaş kardeş abi bi aradayken şu konuyada bi el atsak..crx şanzımana si final takılması.. yardım..
ne yaparsan bilmem motoru swap yap b16 tak aynı paraya denk gelir;)
ohoo ben o leveli geçeli yıl oluyor. 2 crx kovanı kırdım , biri kısaydı biri standart, bol miktarda senkromench ve dişli yedim. D16 motoru standart topladım , sonra üstüne azıcık yükledim, baktım alt düzen elden gidiyor komple alt düzen yaptırdım. Araba stabil hale gelince baktım araba istediğim gibi gitmiyor ve contada yandı söktük motoru b16a2 ye geçtik, sonra onun üst kapağa biraz işlem yaptık, tam kaportaya gelmişken devre yandı benim sattım. Satmayaydım iyiydi . Sonra soruyolar yok o kadar para gidermi , yok o kadar para harcanırmı diye. Şeyimin keyfine harcarsan harcanır. Ben stock bincem dersen ve peygamber sabrın varsa binersin. Bende yok ben hep biraz daha iyi gitme taraftarıyım
millet harcadığı paralardan bahsetmiş sizde sürekli itiraz etmişsiniz 90-91 model araç yürürü motor malzemeleri pahalı olmasada farı camı bagajı stopu bunlar bir eg-ek'ya göre evet pahalı bu yüzden de araç toplarken evet kapısı camı kaporta aksamları olsun ciddi paralar harcatıyor..
ne kadar kasası güzel motoru giderli olsada genede aldanmamak lazım ne kadar para o kadr ekmek derler bu crx için fazlasıyla doğru
aslında parça topladım yapacam diye hep maddiyattan sattım sonra.. inan final drive bile 1.5 yıldır bodrumda duruyor. takmak için fırsatını kolluyorum.. işçiliği hep kendim yapıyorum artık.. en son silindir kapak contası değiştim kapının önünde.. o derece yani.. tabiki bişeyler yapmayı hep istedim. ama fırsat zaman para üçünü aynı ana denk gelince oluyo bu tarz şeyler.. o yüzden stock araç .. kısa dişliye yeni geçicez bakalım..
önce yazdıklarımı oku bana işaret ikonu falan yapma.tertemiz bakımlı aracın kapısını camını niye deiştiriyim.ben bozuk araba alırsan uğraşırsın diyorum bunun dışında bişi demiyorum,ek i 5 e toplarsan bunu 7 8 e toplarsın bunuda biliyorum.8 milyar masrafı olan arabayı alıp ocağıma incir ağıcı dikti dersen o seni ilgilendirir orda aracın suçu yoktur.ben temiz bakımlı bi crx problem cıkarmaz diyorum honda problemsiz arabadır.ayrıca benim bilgim bana yeter crx i bilmemek cok şey kaybettirmez bana.
Herhangi biryerde işaret ikonu göremedim ben ? Honda problemsiz evet , fakat crx yapısı gereği gazlamak için yapılmış bir araç , inan ne civic si , vti vs vs benzemiyor.. 50 nin üzerinde honda sahibi oldum , diğer marka araçlarada sahip oldum şükür ..döndüm dolaştım yine crx e biniyorum , crx in koltuğuna kıçı değen bir daha iflah olmaz derler ;) eg gibi tamponu 55 tl değil , çamurluğu 100 tl değil.. sen diyeceksin yine sorun yoksa niye değiştireyim , bende sana rahatsız olur crx sevdalısı gider basar parayı 200 tl den çamurluk alır , basar 200 tl yi tampon alır derim..Sadece aracı daha güzel görünsün , bakınca heh şimdi olsun demek için..Gibi gibi...
Ne seninle nede sensiz şarkısının Crx için yazıldığını önceden Crx sahibi olmuş insanlar bilir :D Delsole biniyorum ama Crx in tadını vermiyor açık ve net :D
Daha önceden Crx e binmemişsen toplama işine hiç girme derim he illa ben Crx e binicem diyosan temiz düzgün kaza durumu az olan birine bi binmeye çalış ya oluyomuş binilebiliyomuş dersen al topla ama yok bu araba beni toplu olduğu halde bile canımı sıkıyor dersen hiç bulaşma:)