aslında başından beri diyorum sürekli bakım yapılan araç 230km ile bi 5 20d
nin arkasından sellektör yapa yapa 17 dk gitse yatak saramı sarmazmı.. sence?
Printable View
crx restore edilecek yaşa geldimi 20li yaşlarda bi delikanlı diye biliyorum
sarmaz niye sarsınki?belli bi süre sonra şişer yavaşlar zaten. şahsım adına konuşuyorum otobanda veya başka bi yolda 17 dk 230 la giden bi aracın arkasında gidemem zaten,gidecek olsam bile bu 520 d olmaz.kendi ayarımda bi araçla gazlarım oda zaten benim kadar basar sorun olmaz.
crx şişmez , birgün iyi birgün kötü gider ama gazlarken şişmez
ahırdamı?toplamaya diilde kokudan arındırmak için 5 sene geçer.bi insan aracı niye ahıra koyar ki?yada 15 sene yatmış aracı nasıl bekliyosun ki 15 sene gecikmiş bakım boya lastik döşeme bütün takozlar contalar cürümüştür,
su konuya en mutakıp kısının syn saygıdeger kaan poyrazoglu oldugunu altını cızerek solemek ıstıorum..
crx bilgisi ve tecrubesı cok kuvvetlı bır abımızdır..
şimdi crx 230 ile giderken 5,vites 7300 lü devirlerde olacaktır. red line 7200 dür, 7400 de kesiciye girer ama ısınınca şahit oldum bizzat 7800-7900 arası bi devirde kesti.. red line üstü bi devirde o kadar uzun süre gidebilecek bi crx bilen varsa yazsın.. (stock olarak) aslında soruların cevapları yazdıklarında var zaten. 1. yatak büyük ihtimal sarar. .2. belli bi süre sonra şişmez yavaşlamaz ama motor tarafından yavaş yavaş vuruntu sesleri artarak gelir, direk rektefiyelik olur. 3 .altında crx varsa 17 dk. gittiğinin farkına varmazsın.. 4.crx e biniyosan her araç senin denginmiş gibi hissedersin:)
Alır adam gıbı herşeyıyle toplar 1 kerede çıkarırsan hiçbişey olmaz. Ama once kaporta sora boya sora motor yaparım dıye o hevesle alırsan sen bırını bıtırene kadar diğerleri dizilir sonu gelmez. Ama emın ol 1 kere o virüsü kaparsan sittin sene o araca binmeden geçiremezsin hastalığını ;) Crx bambaşka bişey.
vallaha yaşıt sayılırız eray diyim.eray yannış anlamada dediklerinden bişi anlamadım kaanında aynı şekilde bi iyi gider bi kötü gider dedi,sen 7200 kesici diyon 230 da 7300 olur diyon 17 dk öle gittim diyosun.bide bi araç 7200 de kesiyosa orda keser aksi bi durum yoksa(aksi durum 230 la giderken 3 cekmek gibi)(yada lpg)neyse dediğim gibi binmedim bilemem diyim fazlada uzatmıyım.
crx birgün 7200 de keser birgün 7500 de o gün keyfi nasılsa o dur kesicisi :D
o değilde harbiden satılıklarda 3 liraya crx var antalyada olsa alırdım koyardım kapıya ama istanbuldan al getir üşeniyorum :D
Maşallah..
Crx problemli bir araç değil yapılan işlemler işçilikler adam gibi olmadığı için bu sorunlar çıkıor karışısına milletin.. 5 liralık malde var 3 liralık malda var yaşınız benden büyük siz daha iyi bilirsiniz.
vti alıp 1 vti parasıda masraf yapan çok kişide var..
Crx sahibi olmak veya 90-91 model herhangi bir araba sahibi olmak ve onu gerçekten binmek için restore etmek isterseniz evet belki bir ev parası bile harcarsınız bu tamamen zevk..
Edit.. : bir anda o parayı zaten bir araca kimse harcayamaz bende crx sahibi oldum genç yaşta belki incik boncuğu hesaplasam bende bir crx parası harcamışımdır.
Crx turşu demen için fabrikadan çıkmış Sİ binmiş olman gerekiyor yada CRx gibi bir aracın yanından hiç geçmedin binmedin sürmedin
o senin dediğin si'da vti'da bir crx etmez D16a9 denilen motor fabrika üretimi 130hp olan araç fabrikadan çıkmış 160 hp bir vti ile gazladığı zaman CRX sahibi herkes sonucu bilir.. CRX 3-4 dişli farkı demek istiyorum..
yukarda o kadar para harcanmaz diorsun bir crx parası şimdide her araçta problemdir diyorsun :soru:
Kaan abinin dediği doğru bir gider bir gitmez crx çünkü elinin altında bir wideband olmaz ayarlarını adam gibi yapmazsın falan filanlar..
7800 kesici devri var evet.. fan açtığı zaman 7200de kesiyor bu doğru
ve ben kısa şanzuman varkende yokkende sürekli 200 üstü gittim bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ki
Kaan Poyrazoğlu senelerdir tanıdığım abimdir Manevi maddi değeri çok büyük olan bir insandır beni çok uyarmıştır böyle kullanma die ama aldığım gün ilk arabam olup 1 sene boyunca ayağımı gazdan hiç çekmedim ama bakımlarınıda hiç aksatmadım 5'te orjinal şanzumanımla 230-240larda da çok ilerledim biraz daha gitsin die arabanın içinde arabayı bile salladık tepindik durduk motoru kıramadık
91 model 62 binde hiç açılmamış motora sahipti
Bence bilmediğiniz araba hakkında yorum yapıp insanları aksi yöne çevirmeyin..
Biz kendisiyle görüştük araç hakkında bilgide aldım aldığı parada arabada gayet güzel toplanabilir..