türkçe yaz la çeviremiyom :D
Printable View
türkçe yaz la çeviremiyom :D
benim dediğimi kabul etsen ne olur etmesen ne olur?ben karar merci diilim.niye muhalefet olayım her konuya yazan bu doğru bu yannış diyen adam diilim crx imde yok isterseniz 200 milyona toplatın beni enterese etmez.yazdıklarımdan muhalefet oluyomuş gibi geldiyse crx sahibi arkadaşların yazdıklarına bak,bi kaç kişi hariç tutarlı bişi yazan görmedim.benim olayım şu sağlam düzgün arabaya cok masraf yaparsın diyorlar sağlam arabanın kapısının camının pahalı olduğunu söylüyorlar,sende söylüyosun bunu bende biliyorum yukardada yazdım.kardeşim düzgün arabaya temiz arabaya ne masraf yapıcan güzelleştirmek istiyosan keyiftendir arabanın suçu yoktur.crx sahibi olmayan konuya dışardan sağlıklı bakan biri ne dediğimi anlayacaktır.ama siz crxciler inatla ısrarla itiraz ediyosunuz:)
Ufak şeylere takılmamak lazım ikon filan , agrasyona gerek yokki ;) çamurluk sana düzgün gelebilir , sen öyle anlıyor yada görüyorsundur , bana düzgün gelmez ben öyle görüyorum ve anlıyorumdur ve değiştiririm acımam..Linkini attığın bir crx vardı mesela beyaz , tanımam etmem sahibini...Sence nasıl görünüyor o araç , samimiyetimle soruyorum ?
agresyon demek istedin heralde?öyle sorunlarım yoktur.21 yaşında biri anlamadan dinlemeden öyle şeyler yazarsa tepkim bu olur,emin ol sitede başkasına yazsa daha farklı olurdu tepkisi.neyse hiç yapmadağım iş yaptım keşke yapmasaydımda yazmasaydım şu konuya.bak sende anlamamışsın okumamışsın agresyona gerek yok yazmışsın,yukarıdaki postları okuduysan crx sahibi olmadığımı toplamadığımı meraklı olmadığımı beni ilgilendiren bi konu olmadığını yazmıştım.ben sadece düzgün bi araba ne masraf niye masraf cıkarır heleki hondaysa yazdım okadar,sizde cevaplar yazdınız yukardada yazdığınız cevaplar var.bi kusurumuz olduysa affola
2.aracınız varsa zevkle uğraşabileceguniz bir araçtır
CRX'in stock hali bile beni şahsen tatmin etti. Arkadaşımda var 96'dan beri kullanıyorlar 2.sahipleri,
Daha geçen yıl motor yaptırdılar, gayette iyi gidiyor stock hali ile. Sorunsuz bir araba değil ancak fazla hırpalanmazsa büyük sorun çıkaracağınıda sanmam.
Arkadaşım yakında arabayı komple boyatacak ve çıkma Sunroof bulup taktıracak. Ondan sonra değmesin yağlı boya. :)
arkadaşım benden tavsiye öyle yatan matan haşamat crxlere hiç girme.. sana kazasız demişler emin ol ya çamurlukları yan sanayidir ya başka bir yamuğu vardır.. Gerçekten kazasız rex çok çok az kaldı, sayısı belli.. eğer hakikaten kazasız çürüksüz ve kasanın hatasız çatlaksız patlaksız olduğuna eminsen bu projeye gir derim yoksa uzak dur. bu projeye girersen 2. bir aracın mutlaka olmalı, motora standart D16 istiyorsan 3,5 + 3 + 2 şeklinde toplam 7-9bin tl arası klasik rektefiye masraflarını yapacağını, bu paraların bir şekilde cebinden çıkacağını bil. B veya K yapacaksan 14-15bin tl sadece motor swap projesine ayıracağını bil. boyası kaportası yürüyeni jantı vs derken 6-8bin tl arasıda minimum kasaya gider. Onurcan yazmış ama bende bişiler yazayım onun aracının motoru 18sene kapalı garajda yatan bir rexten çıktığı için (hatta motoru 18 sene sonra gün ışınğına ilk Gökhan ve ben çıkardık eşine rastlanmayacak derece temiz bi motordu dr.egemen abiye nasip oldu) ve bursada kasaya çok ciddi masraflar yapıldığı için sanki 4yaşında bir crx e binmiş gibi korkmadan dişini sıkmadan gazladı gönlünce gezdi hakikaten eminim o araç onurcana pek bir sorun çıkarmamıştır.. yani bende bu yatan crxi alıp toplayayayım dc crx gibi gönlümce gezerim dersen orada yanılırsın bu yüzden dc yi kriter almanı tavsiye etmem hayal kırıklığına uğrarsın dc ayrı bir olay. herşey para çokomel ilişkisi. para harcamada sınırım yok yavaş yavaş harcarım yeterki olsun dersin ve uğraşmaya bıkmam dersen tabiiki toplanır. Yeterki başlarken eldeki kasa olabildiğince toplu olsun. çatlağı patlağı kazasız belası olmasın. Bu aracı gerçekten sevmiyorsan aşık değilsen, otoparka tabure indirip rexin karşısına geçip kahve içmiyorsan hiç girme hiç uğraşma..
serco nasıl benim rexse deger mi :D ben karşısına geçip fg içiyom da :D
değmez mi abi zamanında Bülent korkmaz da senin rexe bakıp powerade içip maça çıkıyomuş :D hagiyle hakan şükür 1 tur versene Bülent aga diyomuş.. :D